Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Lightweight Headset
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: SHL1705WT_28-IMS-global?wid=430&...large$]

Beyler ben bu yukarda görmüş olduğunuz aletten aldım ve bilgisayara taktım benim bilgisayarda yandaki kulaklık mikrafon yeri bozuk yani tam oturmuyor kıpırdadığın an ses gidiyor bende arkaya takıyorum kulaklığı falan bu aleti arkaya takınca hiçbir şekilde algılamıyor aleti ama yandan takınca da mikrafona takarsam mikrafonu kulaklığa takarsam kulaklığı çalışıyor tabi birde elimle ittirmem gerekiyor ben şimdi buna bi tarafı usb bi tarafı kulaklık ve mikrafon çıkışı olan bir kablo bulsam falan çalışır mı veya başka bir şey yapmam lazım mı değiştir demeyin çünkü değiştirip bu ürünü aldım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
bilemicem de alet güzelmiş hacı be Big Grin
(04-09-2012 05:18 PM)antu Yazılan: [ -> ]bilemicem de alet güzelmiş hacı be Big Grin

bence de güzel gözüküyor arada telefona falanda takarım diye de aldım zaten
ama asıl amacım bilgisayardı
bilgisayar ile mp3, telefonu ayırmak gerek bence. Kendi şahsi fikrim tabi bu.
Ön tarafın vidaları gevşemiş olabilir. Ben sıkmıştım düzeldi. Kulaklığı nerden ve kaça aldın?
(04-09-2012 05:35 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Ön tarafın vidaları gevşemiş olabilir. Ben sıkmıştım düzeldi. Kulaklığı nerden ve kaça aldın?

bimeks - 65 tl

hadi vidayla sıktım diyelim bu mikrafon kulaklık olayını nasıl düzelticem
(04-09-2012 05:51 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]
(04-09-2012 05:35 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Ön tarafın vidaları gevşemiş olabilir. Ben sıkmıştım düzeldi. Kulaklığı nerden ve kaça aldın?

bimeks - 65 tl

Sen bir sık jak tam olarak oturmadığı için temassızlık oluyor.
(04-09-2012 06:01 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]
(04-09-2012 05:51 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]

bimeks - 65 tl

Sen bir sık jak tam olarak oturmadığı için temassızlık oluyor.

Edit:Oldu oldu yaptımm Big Grin

sıktım ettim ama yine de elle ittirmem gerekiyor

EDİT: Tamam oldu çok iyi ama şimdi aynı anda kullanma sorunu var =)
Aynı anda kullanma sorunu?
(04-09-2012 06:34 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Aynı anda kullanma sorunu?

Yani girişi mikrofon kısmına takınca mikrofon kulaklık bölümüne takınca kulaklık çalışıyor onu nasıl halledicem
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler