Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: süper Final kura çekimleri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(04-09-2012 12:22 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]
(04-09-2012 12:19 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]Zorlu 6 Hafta bizi bekliyor. Smile

Alıntı:Bu yıl şampiyon Galatasaray, fazla umutlanmaya gerek yok.

Top yuvarlak, maç 90 Dk Volkancım Big Grin

İsterse kare olsun. Big Grin

İsterse Üçgen olsun arkadaş buraya yazıyorum GS Şampiyon olursa 400G1'in Benden Smile

Bu senede Fenerbahçe Smile
(04-09-2012 06:30 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]
(04-09-2012 12:22 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]
(04-09-2012 12:19 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]Zorlu 6 Hafta bizi bekliyor. Smile

Alıntı:Bu yıl şampiyon Galatasaray, fazla umutlanmaya gerek yok.

Top yuvarlak, maç 90 Dk Volkancım Big Grin

İsterse kare olsun. Big Grin

İsterse Üçgen olsun arkadaş buraya yazıyorum GS Şampiyon olursa 400G1'in Benden Smile

Bu senede Fenerbahçe Smile

Tamam Bende Şampiyon Fener Olursa ^3 gün Pre Bakiyesi Oldgu an Sana Vericem Smile Sen :?
(04-09-2012 06:25 PM)berktugkartal Yazılan: [ -> ]Şampiyonluk son maça kalacak gibi hissediyorum victory.gif

şampiyonlk son maca kalmaz merak etmeBizm suanki Hedeflermzdn biri beşiktaş onları Yendğimz An iş bitmiş olur merak etme
(04-09-2012 03:12 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Biz evet o maçta bittik ama Aykut Kocaman'ın defansif anlayışı yüzünden bittik. 20 dk dünyanın en iyi kalecisi dediğiniz zavallı 2 güzel gol yedi Wink geri kalan 70 dakikayı size bıraktık genede 2 gol atabildiniz farkımız burda Wink ayrıca beşiktaşı küçümseme quaresma bir coşar pir coşar. Quaresma'ya saygım var büyük bir futbolcu büyük futbolcuların ne zaman ne yapacağı belli olmaz.

'dan sonrasını okumadım.Muslera'nın o gollerde hatalı olduğunu düşünüyorsan diyecek bir şey yok.
eevet haklı Murat hatamı yaptı muslera yok suan Kesinlikle Türkiyenin En iyi kalecisi Şimdi Gidip bana Volkan Demeyin Onu Schalke Ve milli maclarda yaptıgı hataları izledikce gülüyorum Türkiynn en iyi kalecisi dediğinz şahısa
Bu Süper , Ultra , Mega finaller benim açımdan biraz iyi oldu.Kombinem var bedavadan 3 derbi izleceyeceğim Smile
Hata yaptı dediğimi nerden çıkardınız? Sen ki milli kaleciye gülüyorsan alsana kalene bir türk kaleci yemez işte çok boş konuşuyorsun ambitious. Varmı türkiyede volkandan iyi türk kaleci? sezon başında volkanla bir tutulan türk kalecileride gördük Wink muslera volkandan iyi ama volkan daimi kalacak ya muslera?

Volkanmı komik??? Big Grin Big Grin Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler