(04-09-2012 03:12 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Biz evet o maçta bittik ama Aykut Kocaman'ın defansif anlayışı yüzünden bittik. 20 dk dünyanın en iyi kalecisi dediğiniz zavallı 2 güzel gol yedi
geri kalan 70 dakikayı size bıraktık genede 2 gol atabildiniz farkımız burda
ayrıca beşiktaşı küçümseme quaresma bir coşar pir coşar. Quaresma'ya saygım var büyük bir futbolcu büyük futbolcuların ne zaman ne yapacağı belli olmaz.
'dan sonrasını okumadım.Muslera'nın o gollerde hatalı olduğunu düşünüyorsan diyecek bir şey yok.
eevet haklı Murat hatamı yaptı muslera yok suan Kesinlikle Türkiyenin En iyi kalecisi Şimdi Gidip bana Volkan Demeyin Onu Schalke Ve milli maclarda yaptıgı hataları izledikce gülüyorum Türkiynn en iyi kalecisi dediğinz şahısa
Bu Süper , Ultra , Mega finaller benim açımdan biraz iyi oldu.Kombinem var bedavadan 3 derbi izleceyeceğim

Hata yaptı dediğimi nerden çıkardınız? Sen ki milli kaleciye gülüyorsan alsana kalene bir türk kaleci yemez işte çok boş konuşuyorsun ambitious. Varmı türkiyede volkandan iyi türk kaleci? sezon başında volkanla bir tutulan türk kalecileride gördük

muslera volkandan iyi ama volkan daimi kalacak ya muslera?