Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Selamlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Selamlar arkadaşlar uzun zaman oldu girmeyeli geçen gün Tolga ile muhabbet ettik telefonda warrocktr deyiz kaan abi felan var dedi bende uzun zamandır girmemiştimm warrock a başlamayı planlıyorum.. Oyunun nasıl olduğunu felan merak ettim.
Hadi hayırlısı gel bakalım Big Grin Big Grin
eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir
Hoş geldiniz Sadık bey.Sizi aramızda görmekten mutluluk duydum.Değişen tek şey : Zaman.

Yine de, sizin gibi eski oyuncuların aramızda bulunması, oyuna ve forumlara değer katacaktır.Görevinizden vakit bulabildikçe aramızda olmanızı ve tanıdık oyuncularla Aile ortamında oyuna dahil olmanızı öneririm.

Forum sitelerinde, gençlerimize tavsiyelerinizi ve yasal haklarını hatırlatmaya yönelik bilgilendirmelerinizi, suç ve suçluyla mücadeleye yönelik hatırlatmalarınızı paylaşmanızı istirham ediyorum.

Saygılarımla.
(04-08-2012 08:54 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]Hoş geldiniz Sadık bey.Sizi aramızda görmekten mutluluk duydum.Değişen tek şey : Zaman.

Yine de, sizin gibi eski oyuncuların aramızda bulunması, oyuna ve forumlara değer katacaktır.Görevinizden vakit bulabildikçe aramızda olmanızı ve tanıdık oyuncularla Aile ortamında oyuna dahil olmanızı öneririm.

Forum sitelerinde, gençlerimize tavsiyelerinizi ve yasal haklarını hatırlatmaya yönelik bilgilendirmelerinizi, suç ve suçluyla mücadeleye yönelik hatırlatmalarınızı paylaşmanızı istirham ediyorum.

Saygılarımla.

Teşekkür ederim bu konuyla ilgili bişeyler paylaşmayı düşünüyordum.

Burak Kandöker

Vay kimler gelmiş =P

Hoşgeldin,özlettirdin kendini DOST dönüyormusun kesin?
Hoş geldiniz Smile
(04-08-2012 09:33 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Vay kimler gelmiş =P

Hoşgeldin,özlettirdin kendini DOST dönüyormusun kesin?

Retail almayı planlıyorum Smile ama bakalım inşallah olur
Sadık gel bakalım Reiz Smile
Sadık, ben yine buralardayım biraderim. Gel, konuşalım.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler