Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: MW3 Quick Scope Montage
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Dünkü oyunlarımdan bir video hazırlayayım dedim ve Vegas Pro'da o kadar uğraştım ama sonunda bazı kestiğim görüntüler karardı falan baya canımı sıktı, Vegas Movie Studio kurup efektle falan uğraşmadan direk birleştirdim.

Şarkı : Bar 9 - Strung Out

Keyfli seyirler..

Benden iyisin tebrikler Smile
Daha yeni çözdüm olayı ama bundan öncesinde az tavuk öldürmedim antrenman amaçlı Smile
Ben cözemedim daha , bazen iyi oynuyorum bazende sadece ölüyorum Tongue
bende mw2 ps3'te yapmayı öğrendim ama tabi senin kadar hızlı olmuyor ama yapana kadar sinir krizi falan geçircektim
he tebrikler bide Eray gardaş
Yalnız Birşey Söyleyeyim. quick scope benim bildiğim kadarıyla mw3 de hack olarak yargılıyolar.
(04-08-2012 09:42 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]bende mw2 ps3'te yapmayı öğrendim ama tabi senin kadar hızlı olmuyor ama yapana kadar sinir krizi falan geçircektim
he tebrikler bide Eray gardaş

Eyvallah gardaşşşşş

(04-08-2012 11:13 PM)The HeaDsHoT Yazılan: [ -> ]Yalnız Birşey Söyleyeyim. quick scope benim bildiğim kadarıyla mw3 de hack olarak yargılıyolar.

Tebrik edenler oldu da daha hack diyen olmadı Smile Ayrıca ilk kez senden duyuyorum böyle bir şeyi
Helal ben daha adamı dürbünle normal vuramıyorum Big Grin
Alışırsın alışırsın Big Grin
Referans Adresler