Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: trshigekazu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Hesap Mete Han ve bana aittir. Hesabın yarısı ona yarısı bana aittir. Kesinlikle ortaklık v.b bir şey söz konusu değildir. Ben dün hesap bana aittir diye yazdım Mete'yi gözardı ettim biraz. Kendisinden özür diliyorum.
(04-08-2012 11:52 AM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Hesap Mete Han ve bana aittir. Hesabın yarısı ona yarısı bana aittir. Kesinlikle ortaklık v.b bir şey söz konusu değildir. Ben dün hesap bana aittir diye yazdım Mete'yi gözardı ettim biraz. Kendisinden özür diliyorum.

Keşke Herkezin Böyle Dürüst (Yarım Hesapçısı) Olsa Smile
(04-08-2012 11:59 AM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]
(04-08-2012 11:52 AM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Hesap Mete Han ve bana aittir. Hesabın yarısı ona yarısı bana aittir. Kesinlikle ortaklık v.b bir şey söz konusu değildir. Ben dün hesap bana aittir diye yazdım Mete'yi gözardı ettim biraz. Kendisinden özür diliyorum.

Keşke Herkezin Böyle Dürüst (Yarım Hesapçısı) Olsa Smile

Banada lazım ortak Smile
(04-08-2012 12:16 PM)Haci Yatmaz Yazılan: [ -> ]Banada lazım ortak Smile

Ayıpsın gelim hemen Tongue
hesabın yarısı metehan'a yarısı sana aitse %50'şerden ortak olmuş olmuyor musunuz =))
(04-08-2012 12:24 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]hesabın yarısı metehan'a yarısı sana aitse %50'şerden ortak olmuş olmuyor musunuz =))

Your argument is invalid.
Abi bu kadar yapıcağını bilseydim o mesajı atmazdım bile. Her zamanki gibi yanlış anlaşılmalar. Tanıdığım en iyi en güzide insanlardansın Smile Böyle düşündüğüm için ben senden özür diliyorum.
Demek istediğim öyle değil Turgay, yani hesap birinindir kasmak için ortak olur diğer kişi gibi, burada öyle bir durum yok. Smile Hesap hem Mete'nin hem benim 2'mizin ortak hesabı 2 mizde hesaplarımızı verip bu hesabı aldık çünkü Smile
Referans Adresler