Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gs 1 - 2 A. Madrid
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
O hakemin yarına sağ çıkacağını sanmam, çok sağlam beddua ettim..
Ya gerçekten en kötü bir beraberliği hak ettik fena oynamadık da aslında forvet eksiğimiz çok göze çarptı Arda çırpındı ama olmadı arda o kadar güçlü bir oyuncu değil sadece top saklama özelliği var önünde bir baros bir nonda olsaydı herşey farklı olurdu Canerde kredisini tüketti sanırım bu maçta maçta bir mustafa sarp bir de caner kötüydü diğer oyuncularımız en azından vasattı yapıcak birşey yok...
Fenerli biri olarak üzüldüm...
İnşallah Fener turu geçer.
Vallah cook ama cook üzüldüm....

Gecmis olsun Galatasarayli kardeslerimSad Smile
Hıyar hakem harbi boşuna koymuşlar o hakemi..
Maçı izlemedim ama öyle bir maçta hakemlik yapmak kolay değil burdan atıp tutmakla olmuyor Smile eğer koskocaysanız koskoca gs iseniz işiniz 1 penaltıya kalmamalı Smile
(02-26-2010 12:07 AM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ]Maçı izlemedim ama öyle bir maçta hakemlik yapmak kolay değil burdan atıp tutmakla olmuyor Smile eğer koskocaysanız koskoca gs iseniz işiniz 1 penaltıya kalmamalı Smile

Bence maçı izlemediysen konuşma, yanlış konuşuyosun.
iki takımımıza da geçmiş olsun.Galatasaray maçını hakem mahvett Angry

SametKARA

(02-26-2010 01:39 AM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]iki takımımıza da geçmiş olsun.Galatasaray maçını hakem mahvett Angry

Maçı İzlemedim Ama Öyle Diyorlar Gerçekten Zaten Bu Gidişle Bir Cacık Olmayacak İki Takımdan daSs.gif
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler