Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: COUNTER STRIKE GREAT " cinematic movie " (HD)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
1453 Moviemaking ekibinin kurucusu olan,
Özgür '' RUESANDORA '' Alıcı'nın 1 ayda hazırladığı cinematic özel movie bugün itibariyle yayınlandı.
İyi seyirler arkadaşlar youtube hesabı olanlar bir like'ı eksik etmezse sevinirim.
Baya iyiymiş Volki Smile Yapan ve emeği geçen herkesi tebrik etmek lazım Smile
(04-07-2012 01:49 PM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Baya iyiymiş Volki Smile Yapan ve emeği geçen herkesi tebrik etmek lazım Smile
Bende sana yapıcaaaam Smile
Dış kapının mandalıyız Sad

Neyse sen yapsan tebriği basardımda maalesef o tebriği 1 arttıramıyorum Big Grin Seninde böyle videolarını görmek isteriz Sayın Düz.
(04-07-2012 02:15 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Dış kapının mandalıyız Sad

Neyse sen yapsan tebriği basardımda maalesef o tebriği 1 arttıramıyorum Big Grin Seninde böyle videolarını görmek isteriz Sayın Düz.
Kill'lerinizi atsanız hemen yapıcam ilk 30 saniye zaten hazır daha da çok geliştirdim oraları ben fragları bekliyorum Big Grin
1 aylık emeği göz önüne alınca her türlü bakış açısı değişiyor insanın.Şu sonlardaki "cinematic" dediğimiz kısma bayıldım, efsane olmuş.

Ha bi' videoyu 3ds-Max ile açmış sanırım, dosya uzantısına baktım da, "de_dust2_movienations.max" falan yazıyordu.Sadece CS'ye özgü bi' olay mı bu? CS'ye özel .max uzantılı dosyalar falan mı var yani, ben başka oyunda görmedim çünkü bu şekil karakterleri oynatanları Sad Konu hakkında bilgin varsa yardımını bekliyorum Volkan Smile
(04-07-2012 03:30 PM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]1 aylık emeği göz önüne alınca her türlü bakış açısı değişiyor insanın.Şu sonlardaki "cinematic" dediğimiz kısma bayıldım, efsane olmuş.

Ha bi' videoyu 3ds-Max ile açmış sanırım, dosya uzantısına baktım da, "de_dust2_movienations.max" falan yazıyordu.Sadece CS'ye özgü bi' olay mı bu? CS'ye özel .max uzantılı dosyalar falan mı var yani, ben başka oyunda görmedim çünkü bu şekil karakterleri oynatanları Sad

Evet benimde aklıma takıldı. Önceleri çok uğraşırdım bu tür şeylerle ama ne böyle bir programa rastladım ne de cs'nin .max uzantılı dosyalarını gördüm.
Fena değil tebrikler.
(04-07-2012 03:30 PM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]1 aylık emeği göz önüne alınca her türlü bakış açısı değişiyor insanın.Şu sonlardaki "cinematic" dediğimiz kısma bayıldım, efsane olmuş.

Ha bi' videoyu 3ds-Max ile açmış sanırım, dosya uzantısına baktım da, "de_dust2_movienations.max" falan yazıyordu.Sadece CS'ye özgü bi' olay mı bu? CS'ye özel .max uzantılı dosyalar falan mı var yani, ben başka oyunda görmedim çünkü bu şekil karakterleri oynatanları Sad Konu hakkında bilgin varsa yardımını bekliyorum Volkan Smile
Öğrenmek isteyenler olursa yine animasyon dersi 3ds-max kurulumu derslerini indirme linki ve cs .max modellerini paylaşırım mustafa gerçekten 3ds-max programını kullandıgınız an herşey sizin yaratıcılığınıza bağlı oluyor.Tek sorun çok detayına inmen lazım çünkü modeller 3d olduğu için her açıdan her görünümü ayarlaman lazım Smile
Volkan bende isterim. Smile Böyle bir video hazırlamam lazım Big Grin Dersleri, dosyaları falan filan bekliyorum Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler