1453 Moviemaking ekibinin kurucusu olan,
Özgür '' RUESANDORA '' Alıcı'nın 1 ayda hazırladığı cinematic özel movie bugün itibariyle yayınlandı.
İyi seyirler arkadaşlar youtube hesabı olanlar bir like'ı eksik etmezse sevinirim.
1 aylık emeği göz önüne alınca her türlü bakış açısı değişiyor insanın.Şu sonlardaki "cinematic" dediğimiz kısma bayıldım, efsane olmuş.
Ha bi' videoyu 3ds-Max ile açmış sanırım, dosya uzantısına baktım da, "de_dust2_movienations.max" falan yazıyordu.Sadece CS'ye özgü bi' olay mı bu? CS'ye özel .max uzantılı dosyalar falan mı var yani, ben başka oyunda görmedim çünkü bu şekil karakterleri oynatanları Konu hakkında bilgin varsa yardımını bekliyorum Volkan
(04-07-2012 03:30 PM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]1 aylık emeği göz önüne alınca her türlü bakış açısı değişiyor insanın.Şu sonlardaki "cinematic" dediğimiz kısma bayıldım, efsane olmuş.
Ha bi' videoyu 3ds-Max ile açmış sanırım, dosya uzantısına baktım da, "de_dust2_movienations.max" falan yazıyordu.Sadece CS'ye özgü bi' olay mı bu? CS'ye özel .max uzantılı dosyalar falan mı var yani, ben başka oyunda görmedim çünkü bu şekil karakterleri oynatanları
Evet benimde aklıma takıldı. Önceleri çok uğraşırdım bu tür şeylerle ama ne böyle bir programa rastladım ne de cs'nin .max uzantılı dosyalarını gördüm.
(04-07-2012 03:30 PM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]1 aylık emeği göz önüne alınca her türlü bakış açısı değişiyor insanın.Şu sonlardaki "cinematic" dediğimiz kısma bayıldım, efsane olmuş.
Ha bi' videoyu 3ds-Max ile açmış sanırım, dosya uzantısına baktım da, "de_dust2_movienations.max" falan yazıyordu.Sadece CS'ye özgü bi' olay mı bu? CS'ye özel .max uzantılı dosyalar falan mı var yani, ben başka oyunda görmedim çünkü bu şekil karakterleri oynatanları Konu hakkında bilgin varsa yardımını bekliyorum Volkan
Öğrenmek isteyenler olursa yine animasyon dersi 3ds-max kurulumu derslerini indirme linki ve cs .max modellerini paylaşırım mustafa gerçekten 3ds-max programını kullandıgınız an herşey sizin yaratıcılığınıza bağlı oluyor.Tek sorun çok detayına inmen lazım çünkü modeller 3d olduğu için her açıdan her görünümü ayarlaman lazım