Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: aw50f --- t-bomb
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Defalarca acıldıgını bilmiyorum
AW50F ve T-Bomb, oyuncuların haklı talepleri ve mantıklı gerekçelerle CQC haritalarından kaldırıldı.

Tepemizden rpg ile ateş püsküren, basede doğduğumuz an üzerimize bomba atarak öldüren, oyun zevkini ortadan kaldıran hacker zihniyeti, legal olarak özellikle T-Bomb'da ruh bulmuştu.

Elinde T-Bomb ile kendi basesinden diğer baseye koşan "ucube oyuncu türü" yaygınlaşmadan T-Bomb'un kaldırılmış olmasına çok sevindim.

Bu silahlar CQC moduna bir daha gelmeyecekler.
(04-07-2012 12:43 AM)rayligh Yazılan: [ -> ]AW50F ve T-Bomb, oyuncuların haklı talepleri ve mantıklı gerekçelerle CQC haritalarından kaldırıldı.

Tepemizden rpg ile ateş püsküren, basede doğduğumuz an üzerimize bomba atarak öldüren, oyun zevkini ortadan kaldıran hacker zihniyeti, legal olarak özellikle T-Bomb'da ruh bulmuştu.

Elinde T-Bomb ile kendi basesinden diğer baseye koşan "ucube oyuncu türü" yaygınlaşmadan T-Bomb'un kaldırılmış olmasına çok sevindim.

Bu silahlar CQC moduna bir daha gelmeyecekler.

İşte sizin gibi nublar base yapan ammo alan nublar için tbomb ideal..HEm base yapanları baseden çıkartmaya zorlar hemde ammo alıp base içerisinde oyalanın ADAMIN OGLU GELSİN TBOMB SALLASIN SONRA KARŞIYIZ DİYİN tbomb sayesinde Hem ammo sorunu hemde base sorunu çözülür.Korkudan kimse base yapmaz ne güzel Big Grin base yapanlarda booooom Smile
Sende m14 ve flash olmayan odalara girmeye çalış o zaman biraderim. Geç derberana yap rushunu bak dalgana.
Tbomb ve AW50F geri gelicek istesenizde istemesenizde Burak yazın gelecgini söyledi.burak kim diyosanız Gamersfirst G1 mod squoad
(04-07-2012 12:59 AM)muratcan47 Yazılan: [ -> ]Tbomb ve AW50F geri gelicek istesenizde istemesenizde Burak yazın gelecgini söyledi.burak kim diyosanız Gamersfirst G1 mod squoad

Nerden soledi hangi forumdan
Gamersfirst forumdan
Linkini Versene
http://forums.gamersfirst.com/topic/2691...li-ticket/
Gördün demi yazın tbombla birlikte 3 yeni esya gelicek ve silah
(04-07-2012 01:15 AM)muratcan47 Yazılan: [ -> ]http://forums.gamersfirst.com/topic/2691...li-ticket/
Gördün demi yazın tbombla birlikte 3 yeni esya gelicek ve silah

YouTube açılmıyorsa, buraya tıklamalısın.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler