Merhaba arkadaşlar,
Yine bir oyun isteğim olucak

Tarih derslerinden biraz ilgimi çektide böyle bildiğiniz indirmeli (online yada değil farketmez) mesala bir yerle başlıyorsun toprak ele geçirip orayı işliyorsun toprak ele geçirerek oraya yerleşiyorsun falan bildiğiniz varmı böyle şeyler

300 spartan oyna yada age of empires serisi. Yada hepsini bir kenara bırakıp RedAlert oynayabilirsin.
age of empires sarar senin gibileri bence.
-Age of empires 2 the conquerors
-Age of mythology titans
-Anno 2070
-Red Alert
Stronghold Crusader
Rise of Nations
Medieval Total War
Warhammer 40.000 serileri var birde bunlar piyasadaki en sağlam strateji oyunları hepsinide oynadım şiddetle Stronghold Crusader tavsiye ederim
Age Of Empires Veya Online Olarak İkariam Strateji Oyunudur...
RedAlert deniycem herkeze teşekkür ederim.
Birader bak doğru kişinin mesajını okuyorsun !
Mount and Blade : Warband
Oyun full Türkçe ve Türkler tarafından yapıldı . Kendi hikayeni yazıyorsun, yükselerek derebeyi oluyorsun, 6 tane krallıktan tarafını seçiyorsun. toprakların oluyor savaşarak koruyorsun, evleniyorsun aileni geliştiriyorsun filan. Mükemmel bir tarih oyunu oyunda silahlar yok kılıç, yay , kundaklı yay var oyunun tarihi 1500 ya da 1200 ler olması lazım. Ben çok zevk alarak oynadım ve oynadıkça bir çok detay gözünü çekecek
Mount and Blade : Fire & Sword
Ateş ve Kılıç kitabını senaryo alan oyunun 2. sürümü. Kırımlar var Türk olarak İslam Giray Han padişahlık yapıyor. Warbanddan sonra oynayabilirsin.
ATV de de çıktı

Videosu :
http://www.komikizle.net/13135-Turk-Yapi...or-Kiriyor
Oyunlar singleplayer , ancak ücretli alırsan Multi de oynayabilirsin.
total war serileri iyidir reis..
(04-06-2012 08:51 PM)xXxPuniSHeRxXx Yazılan: [ -> ]RedAlert deniycem herkeze teşekkür ederim.
Kilit.