Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bugün size 1 saat içinde olanları anlatıcam!

Bugün ilk girdigim oyun FFA'da 2 tane hacker vardı ve ben girmeden önce içimden *vay be nerdeyse hafta basından beri hic hack görmedim diyordum*,
neyse girdim biri mariende yere yatıp vuruyor öteki telekill yapıyor allahtan bi kac nub vardı onları öldürdüm kdyi saglam tuttum.Ondan sonra cıktım oyun bitince aynı oda yine 30 kill FFA yapmıs girdim aynı player21123434 yine orda hacklemeye basladı tam ona hacker derken bi 28 lvl olan opkci geldi iyice sinirlerim bozuldu 6 kişiyiz zaten onların arasında 39 lvl olan unique1'de vardı bi anda oda opk yapmaya basladı neye ugradıgımı sasırdım odada 6 kişiden üçünde hack vardı..

Neyse ondan sonra Khalide oyuna girdim Niu bizim takım eziklerden olusuyordu , ammo atıyorum bakıp devam eden tiplerden , neyse bir
kac tur böyle attım almadılar zaten durmadan kaybediyoruz benim
kd 9-2 lv 3 beni kickledi atıldım odadan, sinirden güldüm ve Alt+F4 yaptım Smile

Sorum olucak :

Arkadaslar ben mesela ammoları atıyorum sonra m14leri koymak istiyorum ama sadece 1 tanesi koyabiliyorum ötekileri koymam için adamların ammolarımı alması gerekiyor yoksa m14lerin hepsini atamıyorum, sizdede böylemi?
Evet öyle herkeste yalnız bu uzuuun bir süredir böyle 2-3 ay değil 2-3 yıl Big Grin
Aynen ammoları at alsınlar sonra m14 at yoksa 1 tane atar ve hepsini atmaya çalışırsan oyundan düşersin. Wink
flash atarkende durum aynı,
bende ammoları alsalar bile 1 dkk yakın filan m14 atamıyorum.
Ben artk boyle oyuna ne diyem turkey serverine kolay kolay girmem artık 180 kill kalmıs alberonda 42 adam felan almısım Geldi 4 levelin biri Beni Attı oyua girer girmez Böle Adi Adamlar Dolmus oyun.
6. slotta aynı anda 5 parçadan fazla atılmıyor.
ben hep derdim ki ulan bu adamlar ne sağlam oynuyo heriflerde ne refleks var falan filan foruma üye olduktan sonra gördüm ki sağlam dediklerimin yarısından çoğu ifşa edilmiş
Referans Adresler