Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: anlık donma ve yazı karekteri karışık
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
arkadaşlar bilgisayarı yeni aldım özellikleri

core İ5 3,3 ghz 32 nm intel işlemci

p8z68-v LX İNTEL Z68 SOKET 1155 DDR3 2200 MHZ ASUS ANAKART

8 GB CORCAİR VENGEANCE DDR3 1600 MHZ RAM

ZOTAC GTX 560 Tİ 1 GB DDR5 256 BİT EKRAN KARTI

500 GB 7200 RPM SEAGATA HARDDİSK

COOLER MAS. RC 690 80 PLUS 650 W. KASA

BU BİLGİSAYARDA XP SP3 32 BİT KURDUM FAKAT 8 GB RAMİN TAMAMINI DESTEKLEMEDİĞİ İÇİN MAVİ EKRAN HATASI VERDİ VE BENDE MACBUREN WİN 7 64 BİT ULTİMATE YÜKLEDİM FAKAT OYUNDA SANİSELİK BİR DONMA MEYDANA GELİYOR VE YAZI KAREKTERLERİ OYUNDA KARIŞIK. OYUNDAN CIKIP TEKRAR GİRDİĞİMDE DÜZELİYOR. BU PROBLEMLERİ NASIL AŞABİLRİM YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM
Forum Kuralları'nı okumanı tavsiye ederim. Yazı karakteri küçük olmalıdır. Aksi taktirde bağırma anlamına gelir.

Bence modlar düzeltmeden sen düzelt.
----------------------------------------------

Çözünürlük ayarlarını değiştirmeyi dene sanırım yazı bitişikliğini çözer.
Düzenlendi... Konunun tamamının bold,itelic,renkli ve büyük yazılması yasaktır. FORUM KURALLARIna bir göz atman iyi olur Wink
forum kuralları konusunda bilgim yoktu kusura bakmayın hatam için
- Windows'un ve ekran kartının tüm güncellemerini kontrol edin..(Windows ; net framework 4 gibi) Aksi halde sistem iyi ve bu sistemde oyunun kasması yada donmalar olmamalı..
- Türkçe Mod'ta yazı karakterleri karışıktır, Bunu oyun ayarlarına basın, Bir işlem yapmadan kaydet diyin düzelir.. Ancak ingilizce mod'ta girdiğinizde yazı karajterlerinde sıkıntı olmaz.. Bu sorun bir süre bende de vardı.. Sanırım ekran kartı ayarlarını karıştırdıktan sonra sorun olmuştu.. Uzun zamandır ingilizce kullanıyorum..
Referans Adresler