Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Pes 2012 Transfer
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Öncelikle ö.m den ulaşın diye konuyu kitlemeyin sakın burdan yazsınlar öteki kişilerde öğrenir,

Merhaba arkadaşlar,
1 Haftadır Pes 2012 kaptırdım gidiyorum Smile Kendi yüzüm ve özellikleriyle bana benzer yeni bir oyuncu oluşturdum.Ama oyuncu diğer oyuncular kısmında duruyor.Size sorum:

Kendi oluşturduğum oyuncuyu nasıl başka takıma atıcağım?(Mesala Arda diye oyuncum var onu nasıl Fenerbahçe S.K'ye atabilirim?)

beyfendi
Alıntı Yazılan:düzenleden transfer bölümüne gel sonra fenerbahçeyi seç ordan en sonda diğer var orda oluşturulan oyunculara gel ordan transfer et
Edit(Düzenle) menüsünden oyuncu Transferine gelelim (Club Transfer) olusturdugumuz oyuncuyu göndermek istediğimiz takımı seçiyoruz ve takım kadrosunun en üst kısmında ''Add(Ekle)'' var oraya tıklayın tıkladıkdan sonra birkez daha takım seçme gelecek burdan hiç bir takımı seçmeyin ve en sağ tarafa gelin en sağ tarafda pes menüsü var o menünün içinde oluşturduğumuz oyuncular var oradan oyuncuyu transfer edebiliriz.

Alıntıdır.
Herkeze teşekkürler hallettim arkadaşlar Smile
Bir sorum daha olucak futbol yaşamı (footbal life)teki kayıtlı verileri nasıl siliyoruz?
belgelerim konami içinde FL01.bin FL02.bin falan yazar bunlar mesela 1. sıraya fenerbahçeyle açtığın master ligi kaydettin FL01.bin olur silmek istiyosan bu dosyayı sileceksin ona göre ayarla Smile
Teşekkürler Smile
Referans Adresler