Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Clan Sembolünü [ 50x50 ] Yapma - Online
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhabalar. Warrock için clan sembolü aramaktan bıktınız mı ? veya Sembollerinizi [ 50x50 ] yapamıyor musunuz ? Canınınız sıkmanıza hiç gerek yok. Bir site aracılığı ile sembollerinizi boyutlandırabilir ve isterseniz efect bile verebilirsiniz.

Yalnız ben bu konuda sadece sembolü boyutlandırmayı göstereceğim.

LunaPic Online Photo Editor

Yukarda ki linke tıklayarak sitemizi açalım.

1. ADIM : Siteyi açtıktan sonra " Gözat " butonuna basarak sembolü seçiyoruz ve " Aç " butonuna tıklıyoruz.

[Resim: 43r3b.png]

2. ADIM : Sembolümüzü seçtik " Upload Now! " butonuna tıklıyoruz.

[Resim: 43r5b.png]

3. ADIM : Butona tıkladık ve sembolü upload ettik.

[Resim: 43r60.png]

4. ADIM : Sıra geldi boyutlandırmaya... " Edit >> Resize Image " butonlarına sırasıyla tıklıyoruz.

[Resim: 43rb3.png]

5. ADIM : Karşımıza çıkan ekranda sembolün hemen üstünde sembolün gerçek boyutlarının yazdığını görüyoruz. Orada ki sayıları Width : 50 , Height : 50 olarak değiştiriyoruz.

[Resim: 43rc0.png]

6. ADIM : Resize Image butonuna tıklıyoruz.

[Resim: 43rcn.png]

7. ADIM : Son olarakta " Your computer " butonuna tıklayarak sembolümüzü [ 50x50 ] olarak indiriyoruz.

[Resim: 43rhj.png]

Bu kadar. Smile Kolay gelsin.
Aynısı warrock-stats'da var , daha basit hemde Smile
Konuyu açmadan önce foruma baktım aklımda böyle bir konu var gibi kalmış ama bulamayınca açtım konuyu Smile Olsun fazladan zarar çıkmaz Big Grin
Benden size tavsiye kayma yapmasını istemiyorsanız 40x40 yapın.Daha sonra boş bi 50x50 nin üzerine 40x40 ı sol üste denk gelicek şekilde ayarlarsanız kayma yapmaz.
sagolasın.
Referans Adresler