Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WARFACE - Kurulum Rehberi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba. Bu konumuzda da oyunun nasıl kurulacağına rehberlik edeceğim.

Oyunu hala indirmediniz mi ? O zaman ilk olarak nasıl indireceğimize bakalım. Smile

Öncelikle " http://wf.mail.ru/ " tıklayınız.

1. ADIM : Belirtilen linke tıklayınız.

[Resim: 43nt3.png]

2. ADIM : Yukarıdaki linke tıkladıktan sonra açılan ekranda belirtilen yere tıklayın.

[Resim: 43mv4.png]

3. ADIM : Aşağıda gördüğünüz gibi " WarfaceLoader " adında bir downloader inecektir. Çalıştırın ve yükleme başlasın.

[Resim: 43mxb.png]

4. ADIM : Evet indirme işlemi tamamlandığı zaman başlat çubuğunun sağ alt köşesinde bir baloncuk belirecek. Baloncuğa tıklayınız veya Downloader'i açınız. Ve alttaki resimde gördüğünüz gibi oyunun indiğini gösteren yere yeşil renkli bir link gelmiş.

[Resim: 43mzt.png]

5. ADIM : Yeşil renkli linke tıklayınız. Gelen ekranda konum belirtebilirsiniz. Ben değiştirmedim. " OK " butonuna tıklayarak devam edelim.

[Resim: 43n4j.png]

6. ADIM : Evet, kurulum başladı. 2 - 3 Dk kadar bekliyoruz.

[Resim: 43n7u.png]

7. ADIM : Yükleme tamamlandığı zaman sağ alt köşede bir baloncuk belirecektir. Gelen baloncuğa tıklayın veya Downloader'i açınız. Gördüğünüz gibi yeşil bir link gelmiş. Tıklayalım.

[Resim: 43nc1.png]

8. ADIM : Yeşil linke tıkladıktan sonra giriş yapmanız istenecektir. Kayıt olurken belirttiğiniz e-mail ve şifrenizi giriniz. " OK " butonuna basın ve artık oyundasınız.

[Resim: 43ngy.png]

UltimateGamers - TR | İyi Oyunlar Diler Big Grin
Güzel Rehber Sağol Halil Smile
Oyunu oynadım güzele benziyorTongue
Ellerine sağlık Smile
(04-05-2012 01:07 PM)Berkay Vural Yazılan: [ -> ]Oyunu oynadım güzele benziyorTongue

iyi Oynarsan Alırız Senide Ultimate Gamers'e Tongue
sabit.
Skyrimden sıkılıyım gelcem bende warface ye
Arkadaşlar oyunu kurdum. Open açık olanı.Fakat kabul etmiyor girişi.Güncelleme olmuş dil seçeneği sadece russian var ve güncellenmiş. 41 MB boyutunda... Rusya dışında olduğu için mi acaba giriş olmuyor?Bir 4 nisanda güncelleme olmuş?Bu haliyle nasıl oyuna girilecek ve Dil değişecek...Teşekkürler
Arkadaşlar oyunu kurdum. Open açık olanı.Fakat kabul etmiyor girişi.Güncelleme olmuş dil seçeneği sadece russian var ve güncellenmiş. 41 MB boyutunda... Rusya dışında olduğu için mi acaba giriş olmuyor?Bir 4 nisanda güncelleme olmuş?Bu haliyle nasıl oyuna girilecek ve Dil değişecek...Teşekkürler
email adresini falan yazdıktan sonra hata veriyor Ss.gif
[Resim: GeGIt.jpg]
Büyük ihtimalle patch gelecek, bakımda. Bende de var aynı sorun.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler