Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WARFACE - Kayıt Olma Rehberi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba Arkadaşlar. " Warface'ya nasıl kayıt olunur " sorusuna cevap vereceğiz. Smile Hadi Başlayalım ;

Öncelikle " http://wf.mail.ru/ " tıklayınız

1. ADIM : Belirtilen linke tıklayarak kayıt olmaya başlayalım.

[Resim: 43lub.png]

2. ADIM : E-mail adresinizi girin ve boş bir yere tıklayın. E-mail onaylanırsa 2 kutucuk daha gelecek.

[Resim: 43lww.png]

3. ADIM : Gelen kutucukları da resimdeki gibi doldurun.

[Resim: 43lyn.png]

4. ADIM : Son olarakta belirtilen linke tıklıyoruz. Kayıt işlemimiz tamamlandı.

[Resim: 43lzk.png]

5. ADIM : Yukarıda ki resimde belirtilen linke tıkladıktan sonra karşımıza böyle bir ekran geliyor. Tekrar belirtilen linke tıklayarak oyunu indirebilirsiniz.

[Resim: 43m0n.png]

Konumuz burada sona eriyor. İyi Oyunlar. Smile
Teşekkürler Arkadaşım Smile
bence warface için site açmalısınız warrocktr gibi Smile
Öyle Bir Site Var. Hatta kendileri Beni Süper Mod yaptılar ( Ben yani Tongue dasdas).
Ama Reklama Girer Diye veremem Smile

WarrockTR den ban yemeyek Big GrinBig Grin
(04-05-2012 12:31 PM)warumit1 Yazılan: [ -> ]Öyle Bir Site Var. Hatta kendileri Beni Süper Mod yaptılar ( Ben yani Tongue dasdas).
Ama Reklama Girer Diye veremem Smile

WarrockTR den ban yemeyek Big GrinBig Grin

ben olsam eğer çevrende oynayanlarda varsa kendim açardım Smile yani wtr gibi büyük bi site olabilirsiniz ilgilisiniz çünkü gençler Big Grin
Sabit.
Arkadaşlar oyunu kurdum. Open açık olanı.Fakat kabul etmiyor girişi.Güncelleme olmuş dil seçeneği sadece russian var ve güncellenmiş. 41 MB boyutunda... Rusya dışında olduğu için mi acaba giriş olmuyor?Bir 4 nisanda güncelleme olmuş?Bu haliyle nasıl oyuna girilecek ve Dil değişecek...Teşekkürler
Çok teşekkürler.
Referans Adresler