Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Azrail Nasıl Ölecek ve Kıyamet ! (Mutlaka izlemelisiniz)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Fazla söze gerek yok dünyanın en iyi videosu :

Geçenlerde izlemiştim bence herkesin izlemesi gerek bu tür videoları
İnsan etkileniyor. İzlerken bir titreme geldi Smile
Boşverin böyle şeylere kafa yormayı hayatın zevkini çıkarın, ayrıca o adamın da pek bir ibadet düşkünü olduğunu sanmıyorum. Tek amacı bu tarz videolarla gösteriş yaparak başka insanlar üzerinde saygınlık kazanmak. Hangi kaynakta yazıyor ki insanlık soyu bitince Allah böyle diyecek yok Azrail'e sen de öl diyecek, bana kaynak gösterir misiniz? Videonun adı bile pek bi' tikkyce geldi, daha Türkçe imla kurallarına uymayan bir adamın yaptığı videoya mı inanıyorsunuz?
Tüylerimi diken diken ettin samimi söylüyorum.
Etkilendim.
Değerli paylaşımınız için teşekkür ederim.Doğru bir Türkçe çeviri ile aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

YouTube açılmıyorsa, buraya tıklamalısın.

(04-04-2012 09:40 PM)Star Yazılan: [ -> ]Boşverin böyle şeylere kafa yormayı hayatın zevkini çıkarın, ayrıca o adamın da pek bir ibadet düşkünü olduğunu sanmıyorum. Tek amacı bu tarz videolarla gösteriş yaparak başka insanlar üzerinde saygınlık kazanmak. Hangi kaynakta yazıyor ki insanlık soyu bitince Allah böyle diyecek yok Azrail'e sen de öl diyecek, bana kaynak gösterir misiniz? Videonun adı bile pek bi' tikkyce geldi, daha Türkçe imla kurallarına uymayan bir adamın yaptığı videoya mı inanıyorsunuz?

Kur'anı-Kerim'in nazil olduğu, yorumlayan ve uygulayan, kıyamete kadar hükmü devam edecek peygamber Hz.Muhammed(s.a.v) efendimizdir.Peygamber efendimizin sözlerine 'hadis' denilmektedir. Peygamberimizi gören ve onun zamanında yaşayan, sözlerini, uygulamalarını, sohbetlerini, sorulara verdiği cevapları dinleyenlere 'sahabe' denir.Sahabelerin hazırladığı ve kıyamete kadar rehber edineceğimiz 'hadis kitapları', Peygamber efendimizin Kur'anı-Kerim'i hayata uygulamasını gösteren 'Peygamber sözüdür'.

Aşağıdaki linkte sorularınıza cevap bulabileceksiniz.Saygılarımla.

Tıkla lütfen

İnsanlar arasında Allah’ı bırakıp da O’na ortak koşanlar vardır. Onları, Allah’ı severcesine severler. Mü’minlerin Allah’a olan sevgisi daha güçlü bir sevgidir. Zulmedenler azaba uğrayacakları zaman bütün kuvvetin Allah’ın olduğunu ve Allah’ın azabının pek şiddetli olduğunu bir bilselerdi!(Bakara suresi-165.ayet meali)

Allah’ın kadrini gereği gibi bilemediler. Şüphesiz Allah kuvvetlidir, mutlak güç sahibidir.(Hac suresi-74.ayet meali)

Arapça, çok zengin ve detaylı bir dildir.Aşağıdaki linkte, Talak suresi 12.ayetin 'anlamsal bütünlüğü korunmuş' farklı Türkçe meallerini göreceksiniz.Bu durum, yukarıda hazırlanmış video ve buna benzer yapımlarda "anlamsal bütünlüğü korunmuş" farklı kelimeleri görmemize neden olabilmektedir.

Saygılarımla.

Talak suresi-12.ayet mealleri(Tıkla lütfen)

Eğer hayatın tadını çıkarıp gidersen pişman olacağının farkında olman lazım.

Resûlullah (S.A.V) Efendimiz şöyle buyuruyor: " Hiç ölmeyecek gibi dünyaya, yarın ölecekmiş gibi ahirete çalış. "
Referans Adresler