Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: oyundaki çoluk cocuk hakkında !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
dün geceden beri en az 15 odadan atıldım.
gece emblem de , 50-21 yaptım. düşman basesinde adamın birine med vermedim diye attı. ne aşağıdan med yazdı nede yanıma geldi
bugün xxfero , escsurqeon ve bitane daha clandan adam , khalide son elde attılar. sebep ? o üçü aynı clanda ve ben takımda 1.yim. sebepsiz attılar.
daha biraz önce , snipergold denen 3-5 çocuk , ammo atıyorum diye odadan attı
no ammo diyo. neden diyorum ? cevap yok. daha doğrusu kd 6-1 oldu adam vuramıyor diye attı aslında. oyunda böyle çoluk cocuk oldukca , bize rahat yok.
kendileri hack kullanır , küfür eder , lag açar . bizde hiçbirşey yok ama oyundan atılan biz oluruz.artık sabrım kalmadı.

beni odasından atan şerefsizlere söylüyorum.

karşıma çıkmayın ! ... anladınız siz.
sakin ol şampiyon
Önce sakin ol,

1-Bunu birtek sen bırakmıyorsun.50-21 neki kardeş hayatımın en iyi skoru (ss bile var gösteririm bi ara) 84-12 ?Sen hiç 84 öldürme 12 ölüm yapıp odadan atıldınmı? Benim oyunu bırakma sebeplerimden en önemlisi bu.Tek sen yaşamıyorsun yani bide onlar ezik klavye erkekleri.

2-Eğer bundan bıktıysan sana önerim Europe yada Middle East ta takılman.Hayatımda 300 kere Warrocka giriş yaptıysam 295 kere Middle Easta girmişimdir öyle söyliyim.Sadece oyuna ilk başladığımda Türkiyede takılıyordum senin anlattığın sorunları yaşamaya başlayınca bende bıraktım Tongue
Sakin ol panpa git bir bardak soğuk su iç.

[Resim: 593f1bb757485b27114322680f20998b_1280061972.jpg]
Bence önce kendine düzgün bir çevre bul sürekli onlarla takıl iyi gecin.Diğerleri hikaye !
(04-04-2012 05:06 PM)hortlak46 Yazılan: [ -> ]sakin ol şampiyon
dediğin gibi en iyisi yabancı serverlar galiba. bu serverdan bi bok olmaz (genelleme yapmıyorum)
müfreze clanındayım. bg clanı. sürekli oyun dönmüyor. mecbur tek takılıyorum.
birde bi adamı vur direk whsin. bu serverda böyle arkadaş. tw diyince de ses çıkartmıyor.
başka bi oyun bulsam oynıcam. ama yok. COD , bf fln pc kaldırmıyor. COD u denemedm ama bf free2play de kasma yaşıyordum.
warrocka bakınca cidden büyük bi para tuzağı. hem lag hem hackler yeterince canımızı sıkıyor zaten .
Sanki sen farklısın bre zındık, hatırladın mı beni Sad
Açık olduğu için seni atmıştır Mustafa. KEŞŞŞŞ
En iyisi küçük haritalarda oynamak.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler