Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: C# Proje Yardımı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar Ben Şuan Bir Proje Üzerinde Uğraşıyorum Ve Bu Dönem Ödevim Bunu Gayet Güzel Bir Biçimde Şekillendirdim Fakat Takıldığım 2-3 Nokta Var.

[Resim: 41w4w.png]

Satıldı Butonuna Bastığımda O Ürün O Listeden Düşecek Ve Müdüriyet Panelinde Hasılata (+ Kazanç) Olarak Geçicek.

[Resim: 41w4z.png]

ve 3 Adet Bayiim Var Her Bayinin Kendine Göre Hasılatı Olacak Yani Topkapı 'daki Bayide Satılan Topkapı Hasılatına Gidecek.

[Resim: 41w58.png]

Ve En Sonuncu İse Genel Hasılatı Göster Dediğimde 3 Bayinin Toplamını Bana Göstericek Buna Uygun Kod Yazabilirseniz Çok Memnun Olurum.

SQL : MSSQL
Visual Ortam : C#
Vallaha sorunun cevabını bilmiyorum ama cidden güzel yapmışın ellerine sağlık başarılarının devamını bekliyoruz Smile
Puan 20 sınıfta kaldın !
(04-03-2012 03:09 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Puan 20 sınıfta kaldın !

Smile
Helal la Smile banada basit bir browser yapar mısın wr oynarken kasyıor mozilla vs. kasıyor oyundayken. Foruma girmek için falan Smile
(04-03-2012 03:24 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Helal la Smile banada basit bir browser yapar mısın wr oynarken kasyıor mozilla vs. kasıyor oyundayken. Foruma girmek için falan Smile

Onlarada Geçtiğimizde Yaparım Sen Merak Etme Kardeşim Benimde Ben Bunu Bir Yapabiliyim Hele Yardım Edende Çıkmadı Ki Smile
Muhasebe hesabı falan mı tutuyorsun kardeş? Big Grin
(04-03-2012 07:15 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Muhasebe hesabı falan mı tutuyorsun kardeş? Big Grin

Bugün 3 Farklı Kişiden Bunu Duydum Yok Kardeşim Smile Ben Bilgisayar Programcılığı Üzerine Okuyorum Ve Buda Dönem Ödevim Fakat 1-2 Yerde Tamamlanamayan Parçalar Var Ve Bunları Birleştiremiyorum Yardım Bulma Umudu İle Burda , Chip Gibi Forumlarda Konu Açtım Fakat Cevap Yok Sad
C# dısında bildigim dillerden birinde olsa yazardım ama C# görmedim hiç kolay gelsin Smile
(04-03-2012 08:24 PM)sukru* Yazılan: [ -> ]C# dısında bildigim dillerden birinde olsa yazardım ama C# görmedim hiç kolay gelsin Smile

Bunun Gibi Bir Sorgu Oluşturabilirsen Başka Dilde Sorun Olmas Visual Studio Convert ' edebiliyor Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler