Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni Worms oyunu duyuruldu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: worms-relvolution1-475x267.jpg]

Team17 yeni bir Worms oyunu duyurdu. 17 yıllık bir geçmişe sahip serinin yeni oyununun adı Worms Revolution olacak. Worms genel manada beğenilen bir seri olsa da, yıllardır inişli çıkışlı bir başarı grafiği çiziyor ve umarız bu seferki yapım da serinin kaliteli oyunları arasındaki yerini alır.

Team17′den yapılan açıklamaya göre, oyunun yapımında tamamen yeni bir oyun motorundan faydalanılacak ve yapımda heyecan verici yeni içerikler ile ‘challenge’ların yanı sıra ‘Super Sheep’ ve ‘Holy Hand Grenade’ gibi serinin fanlarının favorileri arasında yer alan eski silahlar da oyunda yine yerini alacak.

Worms Revolution bu yılın üçüncü çeyreğinde yayınlanacak ve PC ile konsollar için çıkacak, ancak oyunun hangi konsollara geleceği şimdilik bilinmiyor.

Kaynak: http://oyun.pclabs.com.tr
Hadi bakalım çok oynardım bunu ama 3 boyutlu olunca bozmuştu .
Bu oyun bi adam var evde bütün herşeri geziyo karıştırıyo filan dier ev sahıbıne yakalanmadan o muydu köpek filan vardı hatta Big Grin
(04-03-2012 01:24 PM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]Bu oyun bi adam var evde bütün herşeri geziyo karıştırıyo filan dier ev sahıbıne yakalanmadan o muydu köpek filan vardı hatta Big Grin

Süperdi ya hep oynardım Big Grin simdi bulsam yine oynarım!
(04-03-2012 01:26 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]
(04-03-2012 01:24 PM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]Bu oyun bi adam var evde bütün herşeri geziyo karıştırıyo filan dier ev sahıbıne yakalanmadan o muydu köpek filan vardı hatta Big Grin

Cidden çok zevkliydi ufakken hep oynardım adını bilmiyodum konuyu görünce araştırdım az o oldugunu anladım çok sevindim bulursam indirecem yada alıcam Big Grin
pc de worms reloaded var güzel 2 kişi olduğunda zevkli oluyor Big Grin
3 boyut olayı oyunun imajını sarstı bu sefer ne olacak bakalım Bi deneyelim bakalım
Armageddon oynarım hala bilgisayarda kurulu Smile
(04-03-2012 01:44 PM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]
(04-03-2012 01:26 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]

Cidden çok zevkliydi ufakken hep oynardım adını bilmiyodum konuyu görünce araştırdım az o oldugunu anladım çok sevindim bulursam indirecem yada alıcam Big Grin

Oyunun adı Neighbours From Hell sanırım. Big Grin
Evet adı Neigbours From Hell şişman adamı az delirtmezdim. Big Grin
Referans Adresler