(01-05-2010 01:42 PM)Xosé Estornell Yazılan: [ -> ] (01-05-2010 01:30 PM)neglector Yazılan: [ -> ] (01-05-2010 01:19 PM)muRdoc34 Yazılan: [ -> ]Katılıyorum . Hemde Sonuna Kadar . Dilimizi Mahvetmiyelim
Katılıyorum.Hem de sonuna kadar.Dilimizi mahvetmeyelim.

Türkçe yazabilme çabaları. 
Herkes dil bilgisini tam anlamı ile bilemez önemli olan harflerimizi kullanmalıyız ''q,x'' vs bu harfleri kullanmamalıyız..
ona bakrsan sene bi yazıyorsun türkçe bi diye bişey yok bir diye bişey var
Çok Haklısın Abi Bide Okulda Bi Kızlar Var Kıl Kıl Konuşuyorlar Kıl Kapıyorum

Bence böyle olmasının en büyük sebebi bu mesajlaşma meselesinin artması bizim arkadaş 25. gününde 10000 mesajı bitiriyor.Bir keresinde mesajlarına baktım okunmuyor bu ne dedim böyle daha hızlı yazılıyor dedi.
evet kesinlikle katılıyorum sahip çıkalım.
Ne olacak bu amerikan hayranlığının sonu ?
(04-03-2010 09:13 PM)LohaN Yazılan: [ -> ]ona bakrsan sene bi yazıyorsun türkçe bi diye bişey yok bir diye bişey var
Bu nedir ? Bari bu konunun altına böyle yazma.
@28 Bu konuya mesaj attığın iyi oldu, güncel bir konu haline gelsin.

Kardeşim senin de yazdığın yazıların birçoğu dil bilgisi kurallarına aykırı. Yabancı harflerin kullanımından ben de şikayetçiyim fakat bence asıl önemli olan yabancı harfler değil, şudur; "herkez" yerine "herkes" yazmalıyız. Sonuçta bu bilgisizlikten kaynaklanıyor. Fakat yabancı harfler bilgisizlikten kaynaklanmıyor. "Bencede" değil "bence de" yazmak önemlidir, "gitmiyelim" değil "gitmeyelim" şeklinde yazmak önemlidir. Asıl dil bilgisi burada başlar.
Yani kısaca sen foruma konu açmadan önce, bir kendi yazdıklarını oku kardeşim.