Sıradaki ygs adayı olarak hafiften bir heyecan bastı pazar günü. Giren kardeşlerim inşallah kazanırlar. Asıl olay sınavınız nasıl geçti? Bende az önce türkçe sorularını çözdüm. 1saat 5dkde bitirebildim. Başım ağrıdı arkadaş. Kısa gibi görünüyor ama bir matematik sorusundan kat kat daha zordu. Sizin yorumları alayım merak ettim

benimde 75 dkk mı almıstı sınavda

Kitap okumamaktan okuduğumuz şeyi anlayamıyoruz ayrıca konu bölümü eşit yapacaklardı hani ? her sayfaya 2 paragraf sorusu ayıp !
2010 yada 2011 de ösym nin kadrosu değişmiş ondan önceki sınavlara bakıyorum da ne kadar kolay ne kadar kaliteli sorular var.Bu senelerde ki sınavlarda halimiz ortada bence. Ben kesinlikle itiraz ediyorum çoğu hocam da benim gibi düşünüyor.
Matematikten 28-29 net yapabileceğim sınavda vakitsizlikten 20 net yaptım Tabi paragraf Soruları 1 Kitap özeti uzunlugunda anlamsız saçma şeylerden oluşuyordu Lanet olsun böyle sınav sistemi
Uh 4 yanlışım çıktı. Türkçeden benim için gayet iyi matematiğe baktım 20ye yakın yapıyorum daha çözmeye başlamadım dma. Seneye kadar mat fenide hallettik mi tamamdır. Beyler yeni ygs birincisi karşınızda

Ama harbi sorular çok zor ya anlayana kadar imanım gevredi.
Lise 2 deyim türkceyi 45 dk da bitirdim 2 yanlış çıktı İşin püf noktası hızlı okuma kursunda haberiniz olsun çok yararı olur
türkçe 38d,2y sosyal 37d,3y matematikten 15 yapardım ama zaman kalmadı 5.soruda süre doldu

lys nin daha iyi geçiceğini düşünüyorum ilk başlarda heyecan olmasa matematiğede zaman kalırdı artık lys ye daha çok çalışmam lazım

bence paragraf soruları ekleri felan aramaktan daha kolay bu bi kolaylıktı bence