Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: iPhone 4s
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Gençler, elimde iphone 4s var yalnız durduk yere çok şarj yemeye başladı, nedenini anlamıyorum wi-fi'yi kapattım internete girmiyorum, kamera açık değil sadece mesaj atıyorum 5 dakikada bir %1 şarjı düşüyor. Var mı nedenini bilen ?
Parlaklık ?
Pilin orjinal mi veya eskimiş mi? Mümkünse pilini değiştir ve şarj cihazını da bir kontrol et.
Full'de o diğer türlü gözümü yoruyor görmek için çok çaba sarfediyorum. Ama touch vardı 4. nesil onda parlaklık fullde iken bu kadar yemiyordu internete falanda giriyordum onda.
(04-01-2012 06:01 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Pilin orjinal mi veya eskimiş mi? Mümkünse pilini değiştir ve şarj cihazını da bir kontrol et.

Cihaz orjinal ve daha 3 günlük Amerika'dan geldi 4 vardı onda yaptığım şeyleri bunda yapınca şarjı bitiyor hemencik.
Can cihazın iOS sürümünden kaynaklanıyor cihazın iOS sürümünü yükseltirsen daha az şarj yiyecektir bende 4 kullanıyorum güncellemeleri yapmayı unutma ayrıca parlaklığı ortalarda tut
(04-01-2012 06:02 PM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Full'de o diğer türlü gözümü yoruyor görmek için çok çaba sarfediyorum. Ama touch vardı 4. nesil onda parlaklık fullde iken bu kadar yemiyordu internete falanda giriyordum onda.
(04-01-2012 06:01 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Pilin orjinal mi veya eskimiş mi? Mümkünse pilini değiştir ve şarj cihazını da bir kontrol et.

Cihaz orjinal ve daha 3 günlük Amerika'dan geldi 4 vardı onda yaptığım şeyleri bunda yapınca şarjı bitiyor hemencik.

Bence gidip bu sorunu yetkili servis veya garantisi varsa garanti sahibi şirkete bildir.
-Konu dısı- Mesaj atıyorum derken? Vay anasını mesaj atarız bize bahaneler bulunur... -konu dışı-
Not: Can doğum günüm 12 Mayıs hani iphone fazla gelir falan hediye edebilirsin Big Grin
(04-01-2012 06:06 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Can cihazın iOS sürümünden kaynaklanıyor cihazın iOS sürümünü yükseltirsen daha az şarj yiyecektir bende 4 kullanıyorum güncellemeleri yapmayı unutma ayrıca parlaklığı ortalarda tut

IOS 5.1 de hacı

Mete sus sen Big Grin
benimde iphone çok şarj yiyordu ios 5.1 kurdum daha az yemeye başladı sende ters etki yapmış Big Grin
Usta peki telefonda ayarlar genel yazılım güncellemesi kısmında 177 megabaytlık bi güncelleme varmı varsa onu yükle
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler