Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Positiev3x Gameplay v2 [HD]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Düzeltebileceğim birkaç küçük hatam var ama zamanım yok Sesi sonuna kadar açarsanız sıkılacağınızı sanmıyorum , 1080 tavsiyemdir iyi seyirler.

Güzel... Smile
Gameplay güzel olmus , efektleri biraz gereksiz buldum sadece MB ile biraz koyu yapsan iyi oluyor renkleri begenmedim.
(04-01-2012 03:52 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Gameplay güzel olmus , efektleri biraz gereksiz buldum sadece MB ile biraz koyu yapsan iyi oluyor renkleri begenmedim.
Yorumun için sağ ol dikkate alacağım.
Bence her ayrı mapte yaptığın frag için farklı efekt kullanma düz sabit bir efekt ve arada işte ateş ederken falan göze batmayacak (ışık renk haricinde) efekt kullansan çok daha hoş ve sade durur.
bu arada resub'lasana =)
Hangi programı kullanıyorsun ?
(04-01-2012 07:15 PM)Ruvale Yazılan: [ -> ]Hangi programı kullanıyorsun ?
Video çekimi & Fraps
Edit & Sony Vegas
(04-01-2012 08:22 PM)CHUCKKK Yazılan: [ -> ]
Video çekimi & Fraps
Edit & Sony Vegas

Frapstan aldığım videolar açılmıyor hata veriyor bende Cyberlink ve video çevirme programlarında açamadım sende öyle bir sorun var mıydı ?
(04-01-2012 08:29 PM)Ruvale Yazılan: [ -> ]
(04-01-2012 08:22 PM)CHUCKKK Yazılan: [ -> ]
Video çekimi & Fraps
Edit & Sony Vegas

Frapstan aldığım videolar açılmıyor hata veriyor bende Cyberlink ve video çevirme programlarında açamadım sende öyle bir sorun var mıydı ?
Öyle bi' sorunla karşılaşmadım direk ".avi" olarak kaydediyor , kullanımı kolay oluyor. Fraps 3.2.7 Full bulabilirsin netten.
Referans Adresler