Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Email ve şifre...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar,ben oyuna 1-2 sene önce kaydolmuştum.İlk premium aldığım oyundu War Rock fakat sonra bırakmak zorunda kaldım,şimdi g1 kullanıcı adımı hatırlıyorum,oyun nickname sniperci2'ydi.g1 account name ise başka birşeydi onu söylemeyeyim şimdi,ben şifremi ve emailimi hatırlamıyorum,sanırım sadece bu oyuna özel bir email açtım o zaman ama unuttum sonra,bulamıyorum hala.elimde hiç bir esn falan yok fakat benim youtube kanalımda benim sniperci2 ile ilgili bir videom var bir kaç sene öncesinden,elimdeki tek kanıt odur.ayrıca eskiden bir forum vardı,onu bulamıyorum googlede.salyalı sniper diye saçma bir fan cemiyetide (evet cemiyet)açmıştım,elimdeki tek kanıtlar bunlar.ticket ile birşey yapmadıklarını biliyorum,sizce ne yapmalıyım ? nereden emailime ulaşabilirim? klasik şifreler nelerdir? onları bir deneyeyim en azından
Bir ihtimal Smile gizli soru ve cevabı doğum gününü hatırlıyorsan ticket at bir dene Smile
bir yolunu bulursan banada söyle bende pass'ımı unuttum Big Grin
geçmiş olsun.bende unuttum.şuan 3 levelim Big Grin
Referans Adresler