Selamlar,
Kullanıcı Adı butonundan kastım; kırmızı kare kare içine aldığım yere logo koymak istiyorum agalar.Bunun için videolarının toplam izlenme sayısının belirli bi' rakama ulaşması gerekiyormuş sanırım.
Konu hakkında bilgi sahibi olanlarınız vardır, yardımcı olursanız çok makbule geçer.
![[Resim: r7ScI.png]](http://i.imgur.com/r7ScI.png)
Partner'in olması lazım onun için bildigime göre 18 yasında olman lazım birkac seyide imzaladınmı hemen olursun ne kadar takipcin varsa o kadar cok para kazanırsın.(bildigime göre)
partner den kasıt nasıl bir partner bu nasıl oluyor o iş açsana biraz daha
sponsor galiba çoğu sitede partner sponsora deniliyor

sponsor lazımsa ben olurum

tabi belli miktarda kod karşılığı
(03-30-2012 04:45 PM)cemolicem Yazılan: [ -> ]sponsor lazımsa ben olurum
sponsorun kod vermesi gerekmiyor mu =)
(03-30-2012 04:47 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ] (03-30-2012 04:45 PM)cemolicem Yazılan: [ -> ]sponsor lazımsa ben olurum
sponsorun kod vermesi gerekmiyor mu =)
ne tesaduf bende oyle biliyorum

sponsorunda bir çıkarı olmalı yoksa koca barcelonaya niye sponsor olsun arabın biri adam reklam peşinde

(03-30-2012 04:15 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]partner den kasıt nasıl bir partner bu nasıl oluyor o iş açsana biraz daha
şimdi dostum partner ve partner nasıl bi partner aradığına bağlı

(03-30-2012 04:56 PM)Raikko Yazılan: [ -> ] (03-30-2012 04:15 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]partner den kasıt nasıl bir partner bu nasıl oluyor o iş açsana biraz daha
şimdi dostum partner ve partner nasıl bi partner aradığına bağlı 
ben o anlamda kastememiştim ama madem ısrar ettin 1.90 sarışın-esmer de olabilir mavi gözlü 90-60-90 yolla