Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Video Düzenleme Programı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler, bir oyun içinde kayıt ettiğim oyun videolarını trailer şeklinde düzenleyeceğim hani şu warrock için yapılan videolar gibi. Kesme ekleme efekt vs. yapabileceğim fazla karışık olmayan bir program önerebilir misiniz ?

[Sony Vegas çok karışık geldi bir işim için lazımdı yapamdım, tekrar kullanmaya niyetim yok ]
Movie Marker
cyber link power director =)
Sadece kesiceksen vegas gayet kolay bir program bunun için ve efektler içinde sadece seçip koyuyorsun
(03-29-2012 05:25 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]Movie Marker

Kullanması kolay fakat efekt yönünden fakir Sad

(03-29-2012 06:18 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]cyber link power director =)

Kullanımı nasıl efektler işlemler vs. iyi ise deneyeceğim Smile

(03-29-2012 08:21 PM)Rachor Yazılan: [ -> ]Sadece kesiceksen vegas gayet kolay bir program bunun için ve efektler içinde sadece seçip koyuyorsun

Dediğim gibi vegasa karşı bir önyargı oluştu.

After Effect kullanan biri vardı sanırım forumda daha önce kullanan var mı ?
After Effects ben kullanıyorum ama vegasdan 10 kat daha karmaşık.
(03-29-2012 11:59 PM)Rachor Yazılan: [ -> ]After Effects ben kullanıyorum ama vegasdan 10 kat daha karmaşık.

Cyberlink'in programını deneyeceğim yarın Smile Olmazsa ders filan vegası öğrenirim artık Smile
After effect sahsen daha iyi ama Rachor'un dedigi 10 kat daha zor onu kullanmak icin sony vegas ögren öteki programralara fazla sony vegas al ögrenmeye bak cabuk ögrenirsin youtubeda zaten birsürü örnek video var.
(03-30-2012 12:02 AM)Ruvale Yazılan: [ -> ]
(03-29-2012 11:59 PM)Rachor Yazılan: [ -> ]After Effects ben kullanıyorum ama vegasdan 10 kat daha karmaşık.

Cyberlink'in programını deneyeceğim yarın Smile Olmazsa ders filan vegası öğrenirim artık Smile

ben vegas'ı çok önce denediğimde yapamamıştım zor gelmişti sonra bunu indirdim gayet rahat efektler iyi ama bir vegas değil vegas'ı kullanamıyorum dersen en iyi program bu ama vegas öğrenmeye bak bence victory.gif
Referans Adresler