Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Windows 7 de 'Ok' Gelmeme Sorunum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaşlar,

Windows 7 de kullanıcısıyım.Warrock'da hiç bir sorun yaşamadan oynarken şu 2 gündür oyuna normal tıklıyorum ancak ilk ok gelmiyor,öyle kalıyor.Forumda gezindim ancak çözüm bulamadım.Antivirüs ile alakası olduğunu düşünmüyorum ama yine de söyleyeyim Avira kullanıyorum.Nasıl bir çözüm önerirsiniz ?
Virüs programınızı kapatıp deneyin, eğer olmuyorsa güvenlik duvarı var ise kapatıp tekrar deneyin.
Değişen bir şey olmadı.Dediğim gibi Windows 7 ile ilgili bir sorun anti virüs ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Çalıştara cmd yaz sonra gelen ekrana sırasıyla ipconfig yaz enterla sonra ipconfig/renew ve ipconfig/flushdns yazıp enterla bakalım ok gelicekmi
yada wr ye sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırmayı dene. olmadı wr ye sağ tıkla özellikler de uyumluluğa gel ordan xp sp3 ü seç tamam de çık
Söylediklerinizi yaptım ancak çözüm alamadım.Klasik Türk çözümü olarak oyunu silip baştan yüklemeyi önerir misiniz peki?
bir dene derim Big Grin
Referans Adresler