Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Merhaba Warrock Türk Gençleri...!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
hoş geldin önemli değil yazının şekli önemli olan kendi için.
(03-28-2012 01:43 PM)Camer Yazılan: [ -> ]hoş geldin önemli değil yazının şekli önemli olan kendi için.

Düzgün yazı yazmak veya yazmaya çalışmak önemlidir.İnsanlar özel hayatlarında istedikleri gibi yazıp konuşabilirler fakat , sosyal ortamda hangi dil ile yazı yazılıyorsa kurallarına uymakla mükellefiz.Çünkü korunan değerlere saygı göstermek zorundayız. İyi Forumlar.
(03-28-2012 02:07 PM)antu Yazılan: [ -> ]
(03-28-2012 01:43 PM)Camer Yazılan: [ -> ]hoş geldin önemli değil yazının şekli önemli olan kendi için.

Düzgün yazı yazmak veya yazmaya çalışmak önemlidir.İnsanlar özel hayatlarında istedikleri gibi yazıp konuşabilirler fakat , sosyal ortamda hangi dil ile yazı yazılıyorsa kurallarına uymakla mükellefiz.Çünkü korunan değerlere saygı göstermek zorundayız. İyi Forumlar.

yazının şekli senin için önemlimi?
Nhee oluyhor bhurada yhaa. Neyse arkadaşlar uzatmaya gerek yok. Adamı uyarmışlar zaten. Kurallara uyup uymayacağı ona kalmış.
Tabi ki önemli.Bu ülke sadece savaşarak bağımsızlığını ilan etmedi yapılan her şey bağımsızlığımızı kazanmanın bir parçası.Ben benim dilimin , benim Türkçe'min düzgün kullanılmasını isterim bu benim hakkımdır.Bu benim değerim , atalarımın mirasıdır.

Örneğin oyunda biri Annene küfür ettiğinde neden sinirleniyorsun?Annene edilen küfür somutlaşabilecek mi?

Hayır!

Ama Annen senin için bir değer taşıyor , senin için önemli o yüzden sinirleniyorsun işte.

Bu örneği kale alarak benimde düşüncelerimi daha iyi anlayabilirsin.
Beyler yalnız daha 12 yaşında. Bazı şeyleri öğrenecek. Şimdiki küçük çocukların nasıl yazdığı ortada Smile
(03-28-2012 03:42 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Beyler yalnız daha 12 yaşında. Bazı şeyleri öğrenecek. Şimdiki küçük çocukların nasıl yazdığı ortada Smile

Küçük olabilir yol göstermek bizim sorumluluğumuz. Smile
Öncelikle Hoş geldin.

Biraz garip gelecek ama kendisi benim kardeşim olur. Smile Dediğiniz gibi henüz 12 yaşında küçük. Benim girdiğimi görüp heves etmiş gelmiş foruma. Forum isminden de anlaşıldığı gibi " Yha, oLdu " vb. şekillerde yazmak ingilizce kelimeleri kullanmak hoşuna gidiyor. Emin olun uzun zamandan beri düzeltmesi için az konuşmadım, kızmadım. Smile Zamanla kendide anlayacak dilin önemini. Neyse fazla konuştum. Söz sizde Big Grin
(03-28-2012 02:22 PM)antu Yazılan: [ -> ]Tabi ki önemli.Bu ülke sadece savaşarak bağımsızlığını ilan etmedi yapılan her şey bağımsızlığımızı kazanmanın bir parçası.Ben benim dilimin , benim Türkçe'min düzgün kullanılmasını isterim bu benim hakkımdır.Bu benim değerim , atalarımın mirasıdır.

Örneğin oyunda biri Annene küfür ettiğinde neden sinirleniyorsun?Annene edilen küfür somutlaşabilecek mi?

Hayır!

Ama Annen senin için bir değer taşıyor , senin için önemli o yüzden sinirleniyorsun işte.

Bu örneği kale alarak benimde düşüncelerimi daha iyi anlayabilirsin.

yani ben başka anlamda dedim şekil anlamında q,w,x harflerini kullanmak benim türkçemi bozar bence.
iyi forumlar Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler