(03-27-2012 12:35 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]2008'de banlandığımda buna benzer bir cevap gelmişti o gün bugündür aklıma geldikce sövüyorum
bu adamların benimle alıp veremedikleri var geçende camp3rush çarıma bedava 3200g1 yapmıştık sonra o çarı banladılar benden yedikleri kazığı bu çardan çıkarmaya çalıştılar galiba ama hala ben kardayim ^^

O gün Aı modunda oynamadı isen WarRock un resmi sitesinde Zombi oynamaları var kaç adam vurduğun naptıın vs o günü al gönder açmaları lazım o zaman.
(03-27-2012 03:25 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]O gün Aı modunda oynamadı isen WarRock un resmi sitesinde Zombi oynamaları var kaç adam vurduğun naptıın vs o günü al gönder açmaları lazım o zaman.
düşündüm onuda geçen baktım hesap kapatıldığı için ordanda kaldırılmış. ulaşamıyorum yani bilgilere.