Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Galatasaray 1 - 1 Trabzonspor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Play-off öncesi normal sezonu lider bitirmeyi garantileyen Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı.

[Resim: 16192504.jpg]

Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan karşılaşmada bordo-mavili takım 24. dakikada Burak Yılmaz'ın golü ile 1-0 öne geçti.

Sarı-kırmızılı takıma 1 puanı kazandıran golü ise 82. dakikada penaltıdan Felipe Melo kaydetti.

Lider Galatasaray karşılaşma sonrasında puanını 71'e yükseltti. 3. sıradaki Trabzonspor ise 54 puana çıktı.

Haberin devamı...
buda elimizden kaçtı ama artık fikstür bakımından rahatız. İddiası olmayan Manisa ve Ordu maçımız var kayıpsız kapatırsak süper olur
Puan farkı azalıyor. Smile
(03-25-2012 09:13 PM)Keshan22TR Yazılan: [ -> ]Puan farkı azalıyor. Smile

puan farkı 4 ile bu sezon girilir playoff a
Puan farkı önemli değil biz her türlü alırız play offlarda ama benim sinir olduğum haftalardır oynatmadığı Sabri,Yiğit ve Mehmet Batdal'ı alıyorsan yazık sana.
Son sözüm Emre Çolak'a ulan ekmek mi vermiyolar sana git azcık vücut yap bune be.
(03-25-2012 09:25 PM)antu Yazılan: [ -> ]

puan farkı 4 ile bu sezon girilir playoff a

17 puan. Smile

Fark azaldi dedigin playoff da 5 puan far vardi 4 de indi baya bir azaldi x)
9 maçtır yenilmiyoruz beyler Smile
O Mehmet Batdal'a iyi sövdüm son dk da. Adam ne kadar hantal topu önüne çekiyor top gidiyor adam geride kalıyor Angry

Bide boş kaleye kaçırdı. Neydi lan o ? Bi ara topu eliyle tutup yere koyacak, geri gidip gelip vuracak sandım mal mal bakıyor koşup boş kaleye atamıyor Angry

(03-25-2012 10:25 PM)Ruvale Yazılan: [ -> ]O Mehmet Batdal'a iyi sövdüm son dk da. Adam ne kadar hantal topu önüne çekiyor top gidiyor adam geride kalıyor Angry

Bide boş kaleye kaçırdı. Neydi lan o ? Bi ara topu eliyle tutup yere koyacak, geri gidip gelip vuracak sandım mal mal bakıyor koşup boş kaleye atamıyor Angry

adamda deneyim yok olsun okadar üst üste 4 5 mac 20 30 dkk oynasın galatasaray'a cok faydası olur hava toplarındada baya iyiydi hem
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler