Yok kardes sımdı benm pw sıfırlanmıstı bende yan carın msn yazmısım sıfreyı degıstırdm yukledım g1i dırek strong man alcaktım gitmeden sonrada anladm yan car oldugunu o carın msnısıde benm ustume ınanmıyosan kanıtlıym ? G1 calmak ısteyen yok !
Hi,
I've sent the code to the wrong account. Change I want it now. on this account is:[Adini yazın]
ESN code: -
ESN Password:
Please help, Best Regars
Beyler bu ticketta ad bölümüne hangisini yazcam g1in geleceği çarınmı yoksa su an g1in oldugu carın mı ?
Bu ticket örneğini sizlerle paylaşmak istedim.
Dear k2,
5 mins ago I activated my KESN code to my account but I don't know why but it seems that I had activated my ESN code to my worng account. I wanted to activate it to XXX level (hangi leveldeki hesabın için istediğin) but somehow it was activated to XXX level (hangi leveldeki hesbına yükleniği) account. I didn't buy any item in 2 level account which's name is XXX (hangi hesaba yüklendiyse onun adını yaz). I would like my gold premium to be activated to my main acc of my G1 which is XXXX(yüklemek istediğin asıl hesabın adı)
It's been only 5 mins till I activated it. Please remove my premium and transfer it to my XXX level(yüklemk istediğinasıl hesabın seviyesi).
And this is my ESN code :
ESN Kodu: xx
ESN Sifre: xx
Sadece 1 kerelik olmak üzere premiumu doğru accounta aktiv ettiler.
Eyw da benm g1i yanlıs hesaba yukledım bıde 4 gun oldu .
(03-25-2012 04:38 PM)mehmetgs Yazılan: [ -> ]k bkma bılmyodm 
(03-25-2012 05:11 PM)mehmetgs Yazılan: [ -> ]Eyw da benm g1i yanlıs hesaba yukledım bıde 4 gun oldu .
k bkma bılmyodm

Ne ? Biz bu forumda türkçeyi geri götürmek isteyenlere yer vermeyiz.Kusura bakma bilmiyordum diyiceksin.Türkçe kurallarına dikkat yada git.Eyw ne?
g1 kredi g1 hesabına yüklenir chara yüklenmez kaç tane g1 hesabın var
(03-25-2012 04:52 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Nasıl becerdin söyler misin önce? id pw yi nasıl yanlış yazdın? yüklerken bile hesaba yükleyeceğin nicki gösteriyor. bence sen birinden g1 çalmak istiyorsun
tickete gerek yok vermezler zaten.
Katılmamak elde değil. 4 gün olmuş 4 gündür neredesin?