Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Video veya Müzik Açınca Tarayıcı Donuyor...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar bilgisayarımdaki tarayıcılardan müzik veya video açıyorum ve 3 sn içinde tarayıcı donuyor. Google Chorme, Firefox tarayıcılarında denedim. Bir sorun var ama çözemedim. Sad

Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
driverların tam yüklümü ?
Evet. Eklentileri, driverleri falan güncelledim ama sorun hala devam ediyor.. :/
bendede X e basıp çıkmak istediğimde yanıt vermiyor diyor görev yöneticisinden kapıyorum ??
Bilgisayarında tarayıcılara yönelik bir virüs olabilir. Bi' tarama yap derim.
(03-25-2012 02:12 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Bilgisayarında tarayıcılara yönelik bir virüs olabilir. Bi' tarama yap derim.

Sorun virüsten dolayı değilmiş. Shockwave Flash adındaki eklenti yüzünden donuyormuş. Fakat bu eklentiyi silemiyorum. Tekrar indirerek kurdum aynı sorun devam ediyor.

Düzeltildi ;

Sorunu çözdüm.

Bu sorunun nedeni - Flash Player yüksek kalitede video ve görüntü görüntüleyebilmesine karşın donanımla hızlandırılmış ölçekleme, görüntü ve videoları Flash Player’ın kendisine göre daha net ve hızlı bir şekilde görüntüleyebilmek için bilgisayarınızdaki video veya ekran kartını kullanmasıymış. -

Yani yüklü olan eklenti ve bilgisayar, video görüntü kalitesini yüksek göstermek için savaşıyor ve sonucunda kısa devre oluşması gibi birşey Big Grin

İlgilenen arkadaşlara teşekkürler...
Referans Adresler