Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Polis Memurunun Hasip Kaplana Verdiği Tarihi Ayar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Haberin detayları burada Hasip Kaplan polis tarafından terslenince zaten düşük olan seviyesini dahada düşürüp polis memuruna "has..tir" demiştir.

Şırnak'ta yaşanan bu anlar kameralara yansıdı. Emniyet güçlerinin BDP'lilerin adliyeye yürümesini engellemek istemeleri sert tartışmalara neden oldu. BDP milletvekili Hasip Kaplan, bir polis amirine küfür etti.

Cizre'de 20 Mart'taki izinsiz nevruz kutlamalarında gözaltına alınanlara destek vermek için ilçeye gelen BDP'li vekiller parti binasına uğradıktan sonra adliyeye yürümek istedi. Etkinliğin izinsiz olduğunu ve sadece milletvekillerinin yürüyebileceğini belirten emniyet yetkilileri ile BDP'li milletvekilleri arasında tartışma yaşandı.

HASİP KAPLAN POLİSE HAKARET ETTİ

Daha sonra İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Uçar ile görüşen milletvekillerine adliyeye gitmelerine izin verildi. Ancak diğer partililer de milletvekilleriyle yürümeyi sürdürünce polis Dörtyol Kavşağı'nda grubu bir kez daha uyardı. Bunun üzerine Hasip Kaplan ile Cizre Emniyet Müdürlüğünde görevli bir emniyet amiri arasında tartışma çıktı.

"BEN SİZİ VEKİL TAYİN ETTİĞİMİ HATIRLAMIYORUM"

Oldukça sert geçen tartışmalar sırasında emniyet amiri polisleri gruba müdahale için hazırlanmaları konusunda uyardı. Bu sırada Hasip Kaplan, emniyet amirini 'Deminden beri ters konuşuyorsun. Sen bir milletvekiliyle böyle konuşamazsın' diyerek uyardı. Polis amiri Hasip Kaplan'ın bu sözlerine 'Ben seni vekil tayin ettiğimi hatırlamıyorum' diyerek cevap verince Hasip Kaplan, polis amirine küfürlü sözlerle cevap verdi.
Düzenlendi... Küfürleri sansürle verin...
(03-24-2012 11:21 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Düzenlendi... Küfürleri sansürle verin...

Türk usülü sansür Smile

(03-24-2012 11:21 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Düzenlendi... Küfürleri sansürle verin...

Sansürle versek ne fark eder Sinan Smile Her türlü aynı küfür değil mi Smile
(03-25-2012 04:46 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]

Aynen hertürlü aynı seye çıkıyor Smile
iyi dedı adam haberi izlemiştim.Bu vekıller kendılerını ne olarak goruyorsa.Kaşa....lar beyfendi al sana sansürWink
(03-24-2012 11:25 PM)Ruvale Yazılan: [ -> ]

Türk usülü sansür Smile

onun orjinalini istiyorum Big Grin
(03-25-2012 04:46 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]

Şimdi sizin bu mantığınızı Levent Kırca kullansa program yapamaz Wink
Referans Adresler