Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bob Ross
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bob Ros

[Resim: 220px-Ressam_Bob_Ross.jpg]

Bob Norman Ross (d. 29 Ekim 1942, Daytona Sahili, Florida, ABD – ö. 4 Temmuz 1995, Yeni Smyrna Sahili, Florida, ABD), Birleşik Amerikalı ressam ve televizyoncu.

Bob Ross, yarım saat içinde doğa resimleri yaptığı, uzun yıllar devam eden Resim Sevinci programıyla tanınmıştır. Özgün adı "The Joy of Painting" olan bu program, Türkiye'de de TRT 2'de yayınlanmıştır.

Ressam, yakalandığı Lenf Bezi Kanseri nedeniyle, 1995'te hayatını kaybetmiştir. Hazırladığı televizyon programları hâlâ dünya genelinde
yayınlanmaktadır.

Örnek bir doğa resmi;
[Resim: 116pn3.jpg]
Biz öldüğünü 2008 demi ne öğrenmiştik Sad
Resmindeki orman yaptıgı bölümü aklıma geldi Smile
(03-24-2012 08:39 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Resmindeki orman yaptıgı bölümü aklıma geldi Smile

O bölümü gerçekten hatırlıyorum Smile
Ben doğdugumda ölmüş ilk ve orta okula giderken izlerdim agaçları karartırdı bişeyler yapardı ne yapıyo la bu derdim sonra bi orman çıkarırdı o begenmedıgım fırça izlerinden agaç yapardı vay beee diyip resim defterimi elime aldıgımı bilirim Big Grin Big Grin
Adamın gerçekten olağan üssü bir yeteneği varmış.
(03-25-2012 02:50 AM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]Ben doğdugumda ölmüş ilk ve orta okula giderken izlerdim agaçları karartırdı bişeyler yapardı ne yapıyo la bu derdim sonra bi orman çıkarırdı o begenmedıgım fırça izlerinden agaç yapardı vay beee diyip resim defterimi elime aldıgımı bilirim Big Grin Big Grin

Yeteer duymak istemiyorum. Duygulandım Sad
Bu adamı hatırlayan liseli değildir.

Bir inci atasözü.
annanemle oturup izlerdik hayretle hatırlıyorum gerçekten çok güzel çiziyodu hele bi tane çizmişti nehire ağaçların görüntüsünü yansıtmıştı o çok güzeldi be.
Bune ???
Referans Adresler