Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WaRRocK : Exxidus By Rachor [HD]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bir günlük mustafa ile deathmatch oyunlarından görüntüler aldım güzeldi.İbo ve mustafaya hesaplarını verdikleri için teşekkür ederim 1080p .Biraz aceleye geldi yoksa transition falan ayarlıcaktım artık bir sonrakine inşallah.

Ayıp ettin hesap senin goç ARTİST

Video'ya gelince slowmotion WR'ye pek yakışmıyor bence, zevk meselesi tabi.Herkesin gözüne farklı şekilde hitap edebilir.Biraz karanlık olmuş bazı kesitler onun dışında başarılı.Sniper'da kullandığın HUD hoşuma gitti ARTİST
Tube de izledim güzeldi Sony Vegas mı kullandın ?
(03-24-2012 08:09 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Tube de izledim güzeldi Sony Vegas mı kullandın ?

After Effects
iyi de canim kardesim, neden WaRRocK diye bir buyuk bir kucuk yaziyorsun, apaci misin sen?
(03-24-2012 09:01 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]iyi de canim kardesim, neden WaRRocK diye bir buyuk bir kucuk yaziyorsun, apaci misin sen?

Hımm Ok By.
Gayet başarılı
Güzel olmuş Burak kardeşim, eline sağlık.
Zaten Mustafa Oyun oynama Bu işlerle uğraş hiç olmassa daha eylenceli olur senin için
(03-25-2012 02:12 AM)HakanKosovalı Yazılan: [ -> ]Zaten Mustafa Oyun oynama Bu işlerle uğraş hiç olmassa daha eylenceli olur senin için

Videoyu yapan Burak, Hakan abi. KEŞŞŞŞ
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler