bu gün ofisteki bilgisayarlara virüs programı yükleyecektim 5 tane bilgisayar tek modeme bağlı ama internet 8mbit sınırsız normalde 1mb 1.5mb ile indirirken şimdi 100kb ile anca görüyor sorun sadece bizde mi anlamış değilim bir sorayım dedim

(03-24-2012 04:18 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]bu gün ofisteki bilgisayarlara virüs programı yükleyecektim 5 tane bilgisayar tek modeme bağlı ama internet 8mbit sınırsız normalde 1mb 1.5mb ile indirirken şimdi 100kb ile anca görüyor sorun sadece bizde mi anlamış değilim bir sorayım dedim 
Seninde hızın 1 Mbit'e düşmüş daha önce açıklamıştım
buraya tıklayarak detayları öğrenebilirsin.
koca bir hasss.. bu ne saçma iş ya 5 bilgisayar bağlanıyor illaki gidicek bu kota peki ne kadar bu kota belli mi sınırı birde bunu düzeltmenin bir yolu yok mudur ?
Ben superonline 10 mbit fiber sınırsız kullanıyorum 2 gün önce 50 GB kotayı geçtim şuan hızım 1mbit ve işkence.
5 Pc mi

şirket bilgisayarı hepsina ayrı ayrı modem mi alalım ?
(03-24-2012 04:58 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]şirket bilgisayarı hepsina ayrı ayrı modem mi alalım ?
Ayrı ayrı modem almıyorsun superonline'da pro paket ttnet'te ise 8LİMİTSİZ paketi 109 lira aylık olarak ödersen hızın düşmez