Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İnternet sorunu ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
bu gün ofisteki bilgisayarlara virüs programı yükleyecektim 5 tane bilgisayar tek modeme bağlı ama internet 8mbit sınırsız normalde 1mb 1.5mb ile indirirken şimdi 100kb ile anca görüyor sorun sadece bizde mi anlamış değilim bir sorayım dedim Smile
(03-24-2012 04:18 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]bu gün ofisteki bilgisayarlara virüs programı yükleyecektim 5 tane bilgisayar tek modeme bağlı ama internet 8mbit sınırsız normalde 1mb 1.5mb ile indirirken şimdi 100kb ile anca görüyor sorun sadece bizde mi anlamış değilim bir sorayım dedim Smile

Seninde hızın 1 Mbit'e düşmüş daha önce açıklamıştım buraya tıklayarak detayları öğrenebilirsin.
koca bir hasss.. bu ne saçma iş ya 5 bilgisayar bağlanıyor illaki gidicek bu kota peki ne kadar bu kota belli mi sınırı birde bunu düzeltmenin bir yolu yok mudur ?
Ben superonline 10 mbit fiber sınırsız kullanıyorum 2 gün önce 50 GB kotayı geçtim şuan hızım 1mbit ve işkence.
5 Pc mi Big Grin
şirket bilgisayarı hepsina ayrı ayrı modem mi alalım ?
(03-24-2012 04:58 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]şirket bilgisayarı hepsina ayrı ayrı modem mi alalım ?

Ayrı ayrı modem almıyorsun superonline'da pro paket ttnet'te ise 8LİMİTSİZ paketi 109 lira aylık olarak ödersen hızın düşmez
Referans Adresler