Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: The Story Of TRSHIGEKAZU Trailer I
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Benim de aklımda bi' şeyler var bu aralar lakin vakit ve oyuncu sıkıntısı ön planda şu an için.Malum herkes ile video çekilmiyor.Komiklik yapmaya çalışanlar, kavga edenler falan derken kendimi çoçuklara kızan ilkokul öğretmeni gibi hissediyorum.

Can, Mete ve Volkan siz de şahit olmuştunuz sanırım bu duruma KEŞŞŞŞ
Kesinlikle Big Grin acayip komikti benim heliyi düşürmem hele ne kadar pro! olduğumu gösterdi Big Grin

sonradan çektiniz mi bilmiyorum ama bizim olduğumuz tayfa acayip laga lugacıydı
(03-24-2012 05:42 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Kesinlikle Big Grin acayip komikti benim heliyi düşürmem hele ne kadar pro! olduğumu gösterdi Big Grin

sonradan çektiniz mi bilmiyorum ama bizim olduğumuz tayfa acayip laga lugacıydı

O gün çektiğimiz herşeyi sildim, daha da beraber bi' şeyler yapmadık KEŞŞŞŞ
iyi sinirlenmiştin o gün ts den çıkmıştın falan victory.gif
Keşke konu başlığı Türkçe olsaydı m045.gif Onun dışında bende bekliyorum ezük ikilinin filmini Big GrinDOST
yalnız ben nasıl video çekicem bilmiyorum Big Grin hadi çektim sana nasıl vericem Big Grin
(03-24-2012 06:32 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]yalnız ben nasıl video çekicem bilmiyorum Big Grin hadi çektim sana nasıl vericem Big Grin

xFire ile ^^
(03-24-2012 05:33 PM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]Benim de aklımda bi' şeyler var bu aralar lakin vakit ve oyuncu sıkıntısı ön planda şu an için.Malum herkes ile video çekilmiyor.Komiklik yapmaya çalışanlar, kavga edenler falan derken kendimi çoçuklara kızan ilkokul öğretmeni gibi hissediyorum.

Can, Mete ve Volkan siz de şahit olmuştunuz sanırım bu duruma KEŞŞŞŞ

Big Grin O günü asla unutamam ya Heli'den düşmeler falan çok komikti Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler