Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gitar Riffleri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Gitar çalmaya yeni başladım (yaklaşık 1 hafta) ve bir kaç şeyi çalabiliyorum (Godfather, Smoke on the water'ın introsu, Game Of Thrones, Sweet dreams). Bu şarkıların düzeyinde gitar riffleri veya akorları, tableri arıyorum. Bilen varsa şarkının adını veya direk tablerini atarsa çok sevinirim. Tongue
Bir elektrocu daha hoşgeldin aramıza Smile diyeceklerim elektro içindir. daha yeni başladıysan bence pek şarkı çalmaya çalışma. çünkü elektro gitarda teknik, akor ve riff çok fazladır. özellikle elektro teknikleri zordur. adlarıda çok karışık Big Grin hammer on, pull of vs.. neyse 1 haftalıksan elektronun canına okumak isteyeceksin, metallica sad but true çalmaya çalışacaksın. elin terleyecek sıktıkça sıkıcaksın Big Grin senin için riffler daha çok erken zaten parça çalmadan riff bir işe yaramaz bir parçada tek rifften olmaz. o yüzden şimdilik bol bol parmak alıştırması yap. tam bare akor basmaya çalış Smile
Sürekli parmak egzersizi yap ve ayrıca,sürekli akor geçişi yaparak kendini hızlandır .Sonrası yavaş yavaş gelir zaten
Referans Adresler