Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WOLFTEAM Kurtların Aşkı Büyük Olur
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Hiç sevmedim bu oyunu, hiç sevmeyeceğim.
(03-23-2012 02:29 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]Hiç sevmedim bu oyunu, hiç sevmeyeceğim.

+
Kayseride akrabaların çocukları oynuyo cocuk 1 sınıfa gidiyor wolfteam oynuyor dieri anasınıfına gidiyor oynanmaz bu oyunlar yahu valaha
(03-23-2012 02:29 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]Hiç sevmedim bu oyunu, hiç sevmeyeceğim.

aynen. Bu kadar para karşılığı king olunan oyun görmedim. Point Blank Akar....
Oyunu zaten hiç sevmiyordum bunları görünçe nefret ettim Angry
Sinir hastası yapan oyun lan bu oyunu +15 oynamaz mı full 0 15 yaş internet kafeye giriyorum 60 masanın 50si bu oyun gelde o internet hızıyla wr oyna. birde bir havalanıyorlar gelde dövme. Grafikler zaten iğrenç.
Kendilerini Rezil etmek için çok iyi bir oyun Hiç sevmedim sevmiyeceğim warrock varken bu ne kalır

en azından bu adam daha anlamlı birşey çekmiş

Tek Kelimeyle Saçmalık Biz Famasımızla Xm8izle AFW50 mizle Mutluyuz Arkadaş Big Grin
İnternet cafede 9-10 yaşında oynayanlar var kulaklığı takmış oynuyor, birde aşağıda eksik etek açmış dinliyor oynarken Dipsizzz
(03-23-2012 01:43 PM)Berkay Vural Yazılan: [ -> ]İnternet cafede 9-10 yaşında oynayanlar var kulaklığı takmış oynuyor, birde aşağıda eksik etek açmış dinliyor oynarken Dipsizzz

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin Yok bole bişi Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler