xFire uğraştırıyor be gülüm.
(03-23-2012 12:55 AM)Cinematique Yazılan: [ -> ]/ban medicalistt
Onun hack olduğunu düşünmüyorum ama overclock söylentileri var.
Overclock soylentilerinin yalan oldugunun altini cize bilirim 4 ayri bilgisayarda (yeni,eski,normal) bilgisayarlarda olup hepsinde denenik ama elde edilen ise (Sifir) hic bir sey olmuyor overclock yaptim diyen kisilerinde kararini sizler verin artik..
Not: Overclock sadece mermileri biraz daha hizli mermi atmani sagliyor oda cok az bi sekilde fark ediyor.
(03-23-2012 01:27 AM)Mehmet Sari Yazılan: [ -> ]Overclock soylentilerinin yalan oldugunun altini cize bilirim 4 ayri bilgisayarda (yeni,eski,normal) bilgisayarlarda olup hepsinde denenik ama elde edilen ise (Sifir) hic bir sey olmuyor overclock yaptim diyen kisilerinde kararini sizler verin artik..
Not: Overclock sadece mermileri biraz daha hizli mermi atmani sagliyor oda cok az bi sekilde fark ediyor.
Şöyle bi' olay var.BIOS'tan yapılan overclock'un WR'ye etki etmediğini duydum.Anakart'ın driverından veya çeşitli overclock programlarından yaptıklarında WR'yi etkiliyor diye biliyorum.
(03-23-2012 01:36 AM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ] (03-23-2012 01:27 AM)Mehmet Sari Yazılan: [ -> ]Overclock soylentilerinin yalan oldugunun altini cize bilirim 4 ayri bilgisayarda (yeni,eski,normal) bilgisayarlarda olup hepsinde denenik ama elde edilen ise (Sifir) hic bir sey olmuyor overclock yaptim diyen kisilerinde kararini sizler verin artik..
Şöyle bi' olay var.BIOS'tan yapılan overclock'un WR'ye etki etmediğini duydum.Anakart'ın driverından veya çeşitli overclock programlarından yaptıklarında WR'yi etkiliyor diye biliyorum.
Onuda denedik ama hic bir alakasi yok en son overclock yaptigimizda sadece mermilerin biraz daha hizli gittigini gorduk. Yok speed mis felanmis filanmis bunlari yapan sadece Hack kullananlardir..
burak kandöker birde attığım mesajla ilgilensen ?
(03-23-2012 01:36 AM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ] (03-23-2012 01:27 AM)Mehmet Sari Yazılan: [ -> ]Overclock soylentilerinin yalan oldugunun altini cize bilirim 4 ayri bilgisayarda (yeni,eski,normal) bilgisayarlarda olup hepsinde denenik ama elde edilen ise (Sifir) hic bir sey olmuyor overclock yaptim diyen kisilerinde kararini sizler verin artik..
özellikle 2 günümü buna verdim ve yeni + eski bilgisayarımda setfpb turbobilmemne falan butun programlarla ayrı ayrı overclock yaptım kesinlikle etkisi olmuyor.. ki bnm şuanki bilgisayarımın hızına 10 tane oc'li pc getirsen yetişemez..ona ramen olmuyor.. biostanda oc yaptık oda olmuyor.. oc diyenlerın hayatı yalan direk tbl kullanımı!