Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Avea sms ve internet paketi..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Beyler şu an internete giremiyorum. buraya nasıl giriyorsun diyorsanız karısık. Neyse aveanın sms ve internet paketi olduğu bir tarife var mı? varsa ne kadar kaç sms veriyor kaç mb internet ? cevaplarını verirseniz teşekkürler Smile
Bak bunu bende şimdi sende duyuyorum bilen arkadaşlar cevap lütfen sevaba giriceksiniz Big Grin
1000 sms 1 gb internet 1000 dk konusma suresi = 19 TL ama pakedi alırken 20 tl olması gerekiyor ama 19 gidiyor
Nisana kadar diye biliyorum o paketi. Şu hat değişikliğinde gelen hani. O kampanyamı ?
(03-22-2012 10:41 PM)AliYıldız Yazılan: [ -> ]1000 sms 1 gb internet 1000 dk konusma suresi = 19 TL ama pakedi alırken 20 tl olması gerekiyor ama 19 gidiyor

oha be süper cidden yarın yüklüyüm o zaman Big Grin kaça göndericez ne yazıp Big Grin
10bin avea içi bin diğer yöne sms var. İnternet paketi hakkında bilgim yok
-Avea ile ayda sadece 9 TL'ye yurt içi her yöne 1.000, Avea içi 10.000 SMS atıyorsun, Avea ile SMS'e doyuyorsun!

Üstelik paketten faydalanmak için sadece "KAYIT" yazıp 3900'a ücretsiz SMS göndermen yeterli.
-Faturasız hatlara özel SMS paketlerinden yararlanmak için 7,8 TL'ye ister yurtiçi her yöne 500 SMS, ister Avea içi 5000 SMS paketini seçin ve cep telefonunuzdan "5yuz" veya "5bin" yazıp 3900'e SMS gönderin. 30 gün boyunca kullanabileceğiniz SMS'leriniz ile doya doya mesajlaşmanın tadına varın.

Artık her yöne 500 SMS paketini ayda 2 kez alabilirsiniz. Üstelik ikinci 500 SMS paketi sadece 5,8 TL'ye! Aynı ay içinde ikinci kez "5yuz" yazıp 3900'e SMS gönderin, doya doya mesajlaşmaya devam edin!
-Buda internet paketleri arkadaşlar.
[Resim: c2av9fanknq08i1hn.png]
Fark etmez sinan 2si içinde fazla fazla olsunda Big Grin

Ali o kampanya için nereye ne mesaj göndericez?
Avea Resmi Sitesi 19 TL Tarife

TCKIMLIK NO nu yaz 1991'e SMS gönder, kayıt ol!
Sadece 19 TL ye, HERYÖNE 500 dakika + HERYÖNE 1.000 SMS + 1 GB data
Daha ucuz bişey var mı Big Grin yoksa bunu yapıcaz Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler