Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İnternet kullanıcıları dikkat!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Malumunuz internete bağlanmak için adsl-3G-fiber benzeri bağlantılar kullanıyoruz ve bu servis sağlayıcı firmaların bizlere getirdiği kota uygulaması var.Kotalı kullanıcıların yanında kotasız kullanıcıları da ilgilendiren ''Adil kullanım Kotası'' denilen ve kendine özel download kotası olan ve limiti aştığınızda hızınızın düşmesiyle sonlanan süreçten bahsediyorum.

Adil kullanım kotası yaklaşık 2 yıldan uzun süredir hayatımızda fakat şimdiye kadar çok nadir azınlık bu uygulamaya tabii tutuldu.Fakat bu değişti ve geçen aydan itibaren AKK'sını geçtiğinizde hızınız direk 1 mbit'e düşürülücek.Bununla ilgili bilgilendirmeyi bazı İSS'ler kullanıcılarına posta ile bilgilendirme yapmış durumda.

''benim hızım düşmüyor'' ,''bana kota uygulanmıyor'' sözleri artık sona erdi.Sizlere tavsiyem kotanızı 1 aylık süre içerisinde idareli kullanmanız lakin 1mbit internetin işkenceden farkı yok.
yani bu zamana kadar hız düşürülmüyor muydu?
(03-21-2012 03:45 PM)antu Yazılan: [ -> ]yani bu zamana kadar hız düşürülmüyor muydu?

Bazı bölgelerde test amaçlı düşürülüyordu yani genele yayılmamıştı taki şimdiye kadar.
Bana söylemişlerdi internetimi sınırsız yaptırırken. Eğer 50GB tı aşarsanız internet hızınız 1Mbit'e inecek diye. Gerçi aylık kotama baktığımda 55 60 GB arası kullanıyorum. Ama ne zaman baksam hep aynı gösteriyor hızı. Hep 14.60'larda.
bizim şirketin azami kotası 50gb'a çıktı 1nisandan itibaren. evdede bana yeter gibi Smile
gerçekten işkence siteye buraya 10-15 saniyede giriyor tamam düşerde yarıya felan düşsün bu kadar olmaz ya
bir sorum olucak ben 2 ay önceye kadar ttnet kullanıyordum böyle bir şey yoktu sanırım yeni olmuş şuan ttnettede uygulanıyor mu böyle birşey?
hocam tüm kullanicilar için geçerlimi bu AKK ?
(03-21-2012 04:00 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]gerçekten işkence siteye buraya 10-15 saniyede giriyor tamam düşerde yarıya felan düşsün bu kadar olmaz ya
bir sorum olucak ben 2 ay önceye kadar ttnet kullanıyordum böyle bir şey yoktu sanırım yeni olmuş şuan ttnettede uygulanıyor mu böyle birşey?

Evet ttnet'tede geçerli hocam. Hem şuanlık bir söz konusu değil,daha önceden de vardı bu olay.
Buna nerden bakabiliriz? Aylık 150-200 gb oluyor kotada ona göre akk kaç gb ise ona göre kullanalım Smile
1,5 ay önce ttnetten superonline a geçtim ttnette hiç düşmüyordu şimdi superonlineda anında düşürdüler bakalım artık bu ay fazla download yaptım 50gb yeter heralde ama en azında hız yarıya düşmeli böylede çok düşük oluyor biraz araştırdım artık ttnet tede uygulancakmış 1 nisandan sonra
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler