Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu sahneyi izlemeyen varmı?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(Bence) Dünyanın enn iyi sahnesi Smile !
İzleyin

Yorumlar?
izlemiştim saçma.
Bence çok güzel Smile Evet doğru saçma ama hem HD , hem ünlü bir film-oyun , hemde grafikler güzel.
Kardeşim konunu bölmek istemem ama bu efsane 3lemenin bu 5 dakikasının üstüne tanımam.

(03-20-2012 03:19 PM)Rainpow3r-Umut Yazılan: [ -> ]Kardeşim konunu bölmek istemem ama bu efsane 3lemenin bu 5 dakikasının üstüne tanımam.

Kesinlikle LOTR "11 Oscar" boru değil yani Big Grin
(03-20-2012 03:19 PM)Rainpow3r-Umut Yazılan: [ -> ]Kardeşim konunu bölmek istemem ama bu efsane 3lemenin bu 5 dakikasının üstüne tanımam.

Harbiden bir film ancak bu kadar güzel yapılabilir.
(03-20-2012 03:02 PM)Camer Yazılan: [ -> ]izlemiştim saçma.

Katılmamak elde değil. Acayip saçma yav. Hani bi bütçe konulmuş ortaya belli ama 1999 yapımı Matrix daha gerçekçidir bundan Smile
Bu Sahne Güzel Ama Çok Saçma Adamın Beynine Bıçak Saplanıyo Ölmüyo Ne alaka şimdi ?
(03-20-2012 07:03 PM)SaqoLeraTR1 Yazılan: [ -> ]Bu Sahne Güzel Ama Çok Saçma Adamın Beynine Bıçak Saplanıyo Ölmüyo Ne alaka şimdi ?

Bilim kurgu sonuçta fazla mantık aramamak gerek bende pek sevmem bu türü.
ya o değilde böyle istediğim zaman gözlerimi kıpkırmızı yapabilsem ne fena olurdu he gece çok adam korkuturdum Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler