Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: XGameTR Turkcell Mobil Ödeme
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle herkezden dünki seviyesizliğim için özür dilerim.Özden Kara ile iletişime geçemesemde MobilPaxı arayıp konuştum.Göndermelerde herkezde sorun varmış galiba.Bugün Turkcellle konuşup sorunu düzelticeklermiş.Hem herkeze bilgi vermek hemde özür dilemek için bu konuyu açtım.

beyfendi
xgametr de yanlış olmaz ama neden sen kontörle alıyosunki 10 tl lik şeyi 20 ye alıyorsun git ptt ye yatır sadece kimlik no gerekiyor
Doğrusu evden çıkmak zor geliyor Smile Hem tam şehir merkezinde değilim 1 km yol var Tongue
öncelikle özür dileyebilmek güzel bir şey,sana uyarı vermiştim ama bir daha olursa uyarını kaldırmayacağım şimdilik kaldırıyorum.İnşallah yine aynı harekette bulunmazsın.
Tamam teşekkür ederim Smile
(03-20-2012 01:15 PM)xXxPuniSHeRxXx Yazılan: [ -> ]Doğrusu evden çıkmak zor geliyor Smile Hem tam şehir merkezinde değilim 1 km yol var Tongue

sen bilirsin ama yani 1 km için değmez o kadar fark vermeye Smile
(03-20-2012 02:15 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]
(03-20-2012 01:15 PM)xXxPuniSHeRxXx Yazılan: [ -> ]Doğrusu evden çıkmak zor geliyor Smile Hem tam şehir merkezinde değilim 1 km yol var Tongue

sen bilirsin ama yani 1 km için değmez o kadar fark vermeye Smile

Boşverr Big Grin
Turkcell Mobil ödeme sorunu düzelmiştir. Daha önce sorun yaşayan üyelerimiz, lütfen canlı destek hattından telefon numaralarınızı bize iletiniz.. DOST
Arda Can arkadaşımıza pazargünüde canlı destekten en az 4 sefer anlatmıştım sorunun aracı firmadan kaynaklandığı
hadin gözünüz aydın Smile
(03-20-2012 03:29 PM)ozdenkara Yazılan: [ -> ]Turkcell Mobil ödeme sorunu düzelmiştir. Daha önce sorun yaşayan üyelerimiz, lütfen canlı destek hattından telefon numaralarınızı bize iletiniz.. DOST
Arda Can arkadaşımıza pazargünüde canlı destekten en az 4 sefer anlatmıştım sorunun aracı firmadan kaynaklandığı

(03-20-2012 03:33 PM)antu Yazılan: [ -> ]hadin gözünüz aydın Smile

Hazır özden abi burdayken,

Bu konuyu 2-3 saat önce açtım çünki turkcelle konusuyoruz halledicez dediler ama hala olmadı ve destek şuan offline.Yani hiç gözümüz aymadı Özden abi ne olucak bu iş?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler