Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle herkezden dünki seviyesizliğim için özür dilerim.Özden Kara ile iletişime geçemesemde MobilPaxı arayıp konuştum.Göndermelerde herkezde sorun varmış galiba.Bugün Turkcellle konuşup sorunu düzelticeklermiş.Hem herkeze bilgi vermek hemde özür dilemek için bu konuyu açtım.

xgametr de yanlış olmaz ama neden sen kontörle alıyosunki 10 tl lik şeyi 20 ye alıyorsun git ptt ye yatır sadece kimlik no gerekiyor
Doğrusu evden çıkmak zor geliyor

Hem tam şehir merkezinde değilim 1 km yol var

öncelikle özür dileyebilmek güzel bir şey,sana uyarı vermiştim ama bir daha olursa uyarını kaldırmayacağım şimdilik kaldırıyorum.İnşallah yine aynı harekette bulunmazsın.
Turkcell Mobil ödeme sorunu düzelmiştir. Daha önce sorun yaşayan üyelerimiz, lütfen canlı destek hattından telefon numaralarınızı bize iletiniz..

Arda Can arkadaşımıza pazargünüde canlı destekten en az 4 sefer anlatmıştım sorunun aracı firmadan kaynaklandığı
(03-20-2012 03:29 PM)ozdenkara Yazılan: [ -> ]Turkcell Mobil ödeme sorunu düzelmiştir. Daha önce sorun yaşayan üyelerimiz, lütfen canlı destek hattından telefon numaralarınızı bize iletiniz.. 
Arda Can arkadaşımıza pazargünüde canlı destekten en az 4 sefer anlatmıştım sorunun aracı firmadan kaynaklandığı
(03-20-2012 03:33 PM)antu Yazılan: [ -> ]hadin gözünüz aydın 
Hazır özden abi burdayken,
Bu konuyu 2-3 saat önce açtım çünki turkcelle konusuyoruz halledicez dediler ama hala olmadı ve destek şuan offline.Yani hiç gözümüz aymadı Özden abi ne olucak bu iş?