Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WARFACE RUSYA BETASINI - INGILIZCE OYNAMAK ! . Gir İçeri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Windows 7 kullanıyorsan ve oyunu kurarken konumunu değiştirmediysen İlk önce " Gizli klasörleri göster. " seçeneğini aktifleştir ve şu yolu izle ;

Bilgisayar >> Yerel Disk © >> Kullanıcılar >> Kullanıcı adının yazdığı klasör >> AppData >> Local >> Mail.ru >> Warface >> Game >> Localized

Aşağıdaki linki indir ve yukarıdaki yolu izleyerek indirdiğin dosyaları Localized dizinine atacaksın.

https://hotfile.com/dl/150422830/1149f22...d.rar.html
(04-05-2012 03:16 PM)benianla Yazılan: [ -> ]Merhaba Arkadaşım Wariumit1. Dediğin gibi Masaüstüne exe gelmedi.bin 32 deki exe ye tıklayınca çalışmıyor.warfaceloader indirdim.içinden çıkan dosyaları birleştirdim.baştan kurulum olmadı.Warface klasörü içinde Program files attım.Ordan kısayolu aldım. FAkat çalışmadı.İngilizce çevrilmiş halini sıkıştırıp Upload edemezmisin?Linkleride siteye eklesen.Çok faydalı olacak arkadaşım.Hem 2GB bir kere indirilmiş olur.Cevabını bekliyorum.Şimdiden Teşekkürler...

Dediğin YÖntem Olursa FTP hesabıma da Atarım. Bi Araştırayım <Smile
Arkadaşlar oyunu kurdum. Open açık olanı.Fakat kabul etmiyor girişi.Güncelleme olmuş dil seçeneği sadece russian var ve güncellenmiş. 41 MB boyutunda... Rusya dışında olduğu için mi acaba giriş olmuyor?Bir 4 nisanda güncelleme olmuş?Bu haliyle nasıl oyuna girilecek ve Dil değişecek...Teşekkürler
(04-05-2012 04:16 PM)benianla Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar oyunu kurdum. Open açık olanı.Fakat kabul etmiyor girişi.Güncelleme olmuş dil seçeneği sadece russian var ve güncellenmiş. 41 MB boyutunda... Rusya dışında olduğu için mi acaba giriş olmuyor?Bir 4 nisanda güncelleme olmuş?Bu haliyle nasıl oyuna girilecek ve Dil değişecek...Teşekkürler

Serverlar Full oldugundan Bazen Almıyor Oyuna.

Konunun Başinda EDİT olarak Verdiğim Dosyayi İndirin ve Localized deki Russian.pak ı yedek alın.

İndirdiğiniz Rar İçindeki Russian.pak ı localizede atın ingilizce olucakır
KONU GÜNCELLENDİ
Oyunun neden kurulum dosyası yok?Format attım daha önce indirdiğim warface i kabul etmedi.Yeniden 2GB indirmek zorunda kaldım?Tam kurulumu neden yok.İnşallah avrupa versiyonu böyle olmaz.Kurulum şeklinde olur....
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler