Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu sefer bulacağım.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: STWOy.jpg]
[Resim: FCfFx.jpg]

Bu herif kim ise , buradan ve diğer forumlardan sesleniyorum. Bu burada bitmez, kimse benim hakkımda bu tür suçlamalar yapamaz. Bu konuyu burada kesmiyorum yarın adliyeye gidip suç duyurusunda bulunacağım. Ip v.b veya dışında tanıyan varsa bana ö.m ile ulaşsın. Bu kadar ... olmaz. Oyuna giriyorum lobi'de hakkımda olur olmaz ... iddialarda bulunuyor.
Böyle insanlara acıyorum ben. Sen hangi akla hizmet insanlara böyle şeyler diyebiliyorsun, dengesiz herif.
Atın oğlu.
Hayır mı Can ne derdi var bunun ? Smile
Söveceksin bunlara ahlaksız herifler. Angry Angry Angry
ilk ssye çok güldüm ha pkk lideridir lafa bak Big Grin bunu karşına alacan bi güzel tazyikli su tutacan sonra hortumla ver allah ver
Oyundaki 2 laf yüzünden adliyeye veriliyormu Ss.gif Bence adliyedekiler şaka yapıyorsun sanar Sad
(03-19-2012 10:15 PM)Keshan22TR Yazılan: [ -> ]Atın oğlu.

Bir Şafak resitali Big Grin
evet bendede oldu philips20 telini ver dedi verdim ana avrat kaptırdı adliyeye gidip suc duyurusu yapacaktım 5 6 saat gecmeden yok ortagım yaptı onun kusuruna bak özür dilerim diyor
it ürür kervan yürür beyler Wink şimdi can abi terör örgütü lideriyse bizde peşmergemiyiz Big GrinBig GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler