Arkadaşlar hepsiburada.com dan bilgisayar siparis ettim kredi kartı ile
12 ay taksitle hesap numarasını ve güvenlik numarasını yazmıştım
siparişi yaparken bugün hesap şifresi için dayımı aramışlar dayımda
şifreyi vermemiş sonra beni arada az tartıştık falan filan işde sipariş şifre verilmedigi için iptal olmuşmudur iptal olmasını istiyorum sitede
Tedarik Sürecinde yazıyo ürün hakkında şifre vermedigimiz halde parayı çekebilirlermi bi bilgi verirmisiniz dayımla kapıştık güvenmedi siteye.
Yok çekemezler hiç bi şekilde , ya bide hangi devirde yaşıyoruz internetten alış-veriş yapan milyonlarca insan var. Ben tanıyorum bizim yan komşu evlenecekti buzdolabını,çamaşır makinesini internetten aldı
Bildiğim kadarıyla hepsi burada.com'da havale ile alış-verişte var
(03-19-2012 10:10 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]Yok çekemezler hiç bi şekilde , ya bide hangi devirde yaşıyoruz internetten alış-veriş yapan milyonlarca insan var. Ben tanıyorum bizim yan komşu evlenecekti buzdolabını,çamaşır makinesini internetten aldı
Bildiğim kadarıyla hepsi burada.com'da havale ile alış-verişte var
Haklısında gelde anlat kardeş korktum bi an ya bişey olur diye hem canım sıkıldı laf dedi o kadar moralim sıfır şuan nalet olsun bulurum bi kart hallederim olmadı almam hevesi kaçınca insanın 20 tane alsanda bi faydası olmuyo çok çok teşekkür ederim bu arada saol iyi akşamlar.
Ne demek iyi akşamlar

Alışveriş yaptığım siteler genelde türk siteler olduğunda telefon ile aramıyorlar direk parayı çekiyorlar ve 2 gün içinde elime geçiyor ürün. Fakat oynadığım yabancı bir oyunda oyun sitesinden chas tarzı ürün çektiğimde saat kaç olursa olsun işbankasından arıyorlar onay veriyormusunuz sizmi alışveriş yapıyorsunuz diye.. Geçen gün gece 4 te aradıklarını biliyorum
insan kredi kartını kullanmadan haber verir adama senin yaptıgın yanlıs ondan kızmıstır.
(03-20-2012 01:14 AM)sukru* Yazılan: [ -> ]insan kredi kartını kullanmadan haber verir adama senin yaptıgın yanlıs ondan kızmıstır.
Haberleri var bilgisayar alıcagımın annemin filan ama fazla site filan bilmedigi için dayımın ondan oldu böyle yoksa annem siteden ürünün gelecegini biliyoda gelde bunu dayıma anlat işde :/