Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Anime önerisi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar sonunda Naruto'yu bitirdim. Yeni animeye başlamak istiyorum anime öneriniz var mı?
film olarak "Afro Samurai" izlemeni tavsiye ederim 2 flim şeklinde zaten.Sağlamdır.
Death Note çok kaliteli .
Naruto bittiyse Naruto Shippuuden e geçmen lazım... Ama başka seri olarak yine uzun soluklu bişeyler arıyorsan ; One Piece,Dragon Ball,Dragon Ball Z,Full Metal Alchemist,Beelzebub,Slam Dunk serilerine bakabilirsin... Onun Dışında Death Note,Baccano,Hellsing gibi efsane serileride izle bence... Ama önce Shippuuden i bitir. Naruto çok güzel yerlerde şu an Wink
Aynen Shippuuden'e gec yada One piece öneririm.
(03-19-2012 06:28 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Naruto bittiyse Naruto Shippuuden e geçmen lazım... Ama başka seri olarak yine uzun soluklu bişeyler arıyorsan ; One Piece,Dragon Ball,Dragon Ball Z,Full Metal Alchemist,Beelzebub,Slam Dunk serilerine bakabilirsin... Onun Dışında Death Note,Baccano,Hellsing gibi efsane serileride izle bence... Ama önce Shippuuden i bitir. Naruto çok güzel yerlerde şu an Wink

Shippuuden ide bitirdim Big Grin
(03-19-2012 07:20 PM)mustafa4520 Yazılan: [ -> ]
(03-19-2012 06:28 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Naruto bittiyse Naruto Shippuuden e geçmen lazım... Ama başka seri olarak yine uzun soluklu bişeyler arıyorsan ; One Piece,Dragon Ball,Dragon Ball Z,Full Metal Alchemist,Beelzebub,Slam Dunk serilerine bakabilirsin... Onun Dışında Death Note,Baccano,Hellsing gibi efsane serileride izle bence... Ama önce Shippuuden i bitir. Naruto çok güzel yerlerde şu an Wink

O zaman hızlıca One Piece e geç ama her hafta Shippuden in güncelini izlemeyi unutma... Manga okurum dersen Narutonun mangasının okuyabileceğin link atayım ?
O değilde sinan bana the walking dead çizgi roman bulabilir misin? full sezon?
(03-19-2012 07:24 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]
(03-19-2012 07:20 PM)mustafa4520 Yazılan: [ -> ]

O zaman hızlıca One Piece e geç ama her hafta Shippuden in güncelini izlemeyi unutma... Manga okurum dersen Narutonun mangasının okuyabileceğin link atayım ?

Olabilir.
One pieceyi tavsiye ederim çok zevkli ve eğlenceli Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler