Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Mw3 steam ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
beyler ben mw3 oynuyorum elimde orjinal oyunum ama ben sadece steam programını indirdim kullanıcı adımı felan girdim online oynuyorum benim anlamadığım ise herkes steam satın alıyor bunun sebebi nedir ?
cd ' siz key satıyorlar daha ucuza geliyor. " cd - cd kabı - jelatini - v.s. " bunlardan tasarruf etmiş oluyorlar. misal fifa2012 çıktığında 200tl idi ben 109tl. ye aldım ps store 'dan. vergide düşük oluyor bildiğim kadarıyla.
(03-19-2012 05:16 PM)antu Yazılan: [ -> ]cd ' siz key satıyorlar daha ucuza geliyor. " cd - cd kabı - jelatini - v.s. " bunlardan tasarruf etmiş oluyorlar. misal fifa2012 çıktığında 200tl idi ben 109tl. ye aldım ps store 'dan. vergide düşük oluyor bildiğim kadarıyla.

yani mw3 ingilizce steam aldığımızda direk oyunumu satın almış oluyoruz?
evet aynen öyle oyunu int'den indiriyorsun key bölümüne aldığın key i giriyorsun yine orginal yani.
Abi bence bf3 oyna mw3'e bin basar.Çok gerçekçi
(03-19-2012 05:26 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]Abi bence bf3 oyna mw3'e bin basar.Çok gerçekçi

gerçekçi olmak oyun dünyasının yegane olamazsa olmazı değil artık.oyuncular gerçekçiliğin yanında kurgu,oynanabilirlik,basitlik arıyor Mw3'ün ilk 24 saatlik zaman içinde 6milyon adet satıldığını hatırlatmakta yarar var.şuan 15milyon civarında olduğu tahmin ediliyor.
Steam'den aldığında veya key satan birinden aldığında oyunun yine orjinal oluyor ama oyun dosyasını steam üzerinden indirmek zorunda kalıyorsun. Arkadaşın dediği gibi çok daha ucuza geliyor böylece.
birden kendimi enayi gibi hissettim Big Grin
(03-19-2012 05:37 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]birden kendimi enayi gibi hissettim Big Grin

Yok ya öyle düşünme. Sen orjinal bir oyunu fiziksel olarak elinde tutabiliyorsun, kokusunu alıyorsun oysa bizler bundan mahrum kalıyoruz Big Grin
(03-19-2012 05:40 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]
(03-19-2012 05:37 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]birden kendimi enayi gibi hissettim Big Grin

Yok ya öyle düşünme. Sen orjinal bir oyunu fiziksel olarak elinde tutabiliyorsun, kokusunu alıyorsun oysa bizler bundan mahrum kalıyoruz Big Grin

Kesinlikle GOW3'ü bir arkadaşımdan ödünç aldığımda ilk gece beraber uyumuştuk çok güzeldi DOST
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler