03-19-2012, 12:03 PM
Öncelikle herkes görüşlerini, tavsiyelerini yazarsa, herkesin yararlanabileceği faydalı bir konu olabilir.
Şöyle başlamak istiyorum, 2 kere laptop aldım yaşadığım tecrübelerden sonra benim için özellik değil marka ön plana çıkmaya başladı. Tabii ki 256 ekran kartı olsun dell olsun demiyorum
Anlatabildim sanırım.
Gelelim 1 sene önce aldığım laptopa. Hayatımın hatasıydı. Özellikleri i7 işlemci, 6gb ram, 2gb ekran kartı. Görünce çoğu kişinin iştahını kabartır fakat önemli bi sorun var; Casper olması. Oyunlarda kasar, kış günleri ısınmak için kullanabilirsiniz fanı yok gibi bir şeydir. Neyse sorunları saymakla bitmez.
Ben sizden önce marka tavsiyenizi, tecrübelerinize dayanarak. İkinci olarak da özellik tavsiyelerinizi alacağım. Varsa aklınızda bir laptop çeşitli sitelerden link olarak da yazabilirsiniz.
Oyun laptopu olacak. Lütfen oyun için masaüstü al yorumunda bulunmayınız (:
Aklımdaki markalar: Dell, Asus, Acer, Lenovo
Dikkatimi çeken laptoplar ise şunlar,
Acer Lenovo Asus (görmek için tıklayın.)
Bu notebooklarla ilgili düşüncelerinizi ve kendi tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim. Şimdiden görüşleriniz için teşekkürler.
Şöyle başlamak istiyorum, 2 kere laptop aldım yaşadığım tecrübelerden sonra benim için özellik değil marka ön plana çıkmaya başladı. Tabii ki 256 ekran kartı olsun dell olsun demiyorum
Anlatabildim sanırım.Gelelim 1 sene önce aldığım laptopa. Hayatımın hatasıydı. Özellikleri i7 işlemci, 6gb ram, 2gb ekran kartı. Görünce çoğu kişinin iştahını kabartır fakat önemli bi sorun var; Casper olması. Oyunlarda kasar, kış günleri ısınmak için kullanabilirsiniz fanı yok gibi bir şeydir. Neyse sorunları saymakla bitmez.
Ben sizden önce marka tavsiyenizi, tecrübelerinize dayanarak. İkinci olarak da özellik tavsiyelerinizi alacağım. Varsa aklınızda bir laptop çeşitli sitelerden link olarak da yazabilirsiniz.
Oyun laptopu olacak. Lütfen oyun için masaüstü al yorumunda bulunmayınız (:
Aklımdaki markalar: Dell, Asus, Acer, Lenovo
Dikkatimi çeken laptoplar ise şunlar,
Acer Lenovo Asus (görmek için tıklayın.)
Bu notebooklarla ilgili düşüncelerinizi ve kendi tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim. Şimdiden görüşleriniz için teşekkürler.